Ana içeriğe atla

Uraw Kozmetik Üründe Saç Çıkartır Diye Bir Şey Yazmıyor!

Mavi serum ürününüzü geçen gün satın aldım. Ancak aldığım ürünün hiçbir yerinde doğrudan ya da dolaylı olarak saç çıkartır diye bir şey yazmıyor! Neden yazmıyor diye soruncada mesajlarımı siliyorsunuz. Madem yazmıyorsunuz neden böyle iddia da bulunuyorsunuz? Kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra ürünü kullanmadım.


Sizlerde bu şikayet hakkında alt kısımdan yorum göndererek konuya katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Şinasi dedi ki…
Halen anlamadın mı milleti yoluyorlar
Kutlu dedi ki…
Saç çıkartmasını geçtim saç falan çıkartmasın. Dökmesin zarar vermesin saça. Hem yara yapıyor hem kelleşmenizi hızlandırıyor. Böyle bir ürün mü olur allah aşkına. Tamamen dolandırıcılık ve insanların parasına göz dikmekten başka bir şey değil. Bütün bunlar olmaya devam ederken hala peynir ekmek gibi satışlara devam ediyorlar.
Kudret dedi ki…
Gerçekten bunu yaşandınız mı? Bu kadar dolandırıcılık olamaz yahu! Saç çıkarma ilacı diye sattıkları şeyin ne olduğu bile değil demekki. iyi ki ben bu tuzağa düşmedim
Burak ilk dedi ki…
Mavi serum, Blue serum her neyse artık saç çıkartmadığı kesin. Onlarca şikayete rağmen insanlar nasıl hala bilinçsizce ürünü satın alıyorlar akıl alır gibi değil. İçinde ne olduğu da belli değil kim bilir ne kimyasallar var. Olan saçınızdan da olmayın.
erenacisu dedi ki…
Ürünü kullanmamakla çok iyi yapmışsınız zira hali hazırda ürünü kullanmış olup çok fazla şikayetçi ve mağdur insan var zaten bu tip kimyasalların faydasının aksine hep zararı olur.Herkes saç çıkarmanın aksine saç döktüğünü hatta farkı hastalıklara yol açtığını söylüyor.
kemal as dedi ki…
Hocam ne olduğu belli olmayan şeyleri kullanmayın kesinlikle. %90 merdiven altı üretimdir bence uzak durun. sağlığınız daha önemli. Yalnız saç çıkartıcı diye satıp böyle ne olduğu belli olmayan bir şey satmaları gerçekten RE ZA LET !
Yavuz dedi ki…
Evet yazmıyor müşteri hizmetlerine sordum ne gerek var zaten ürünün amacı belli neden yazalım gibi saçma ve geçiştirici cevap verdiler oysa ki saç çıkarmak yerine olan tüm saçlarımıda son hızda döktü sabah kalktığımda yastığım saç doluydu inanamadım resmen...
harun dedi ki…
aynı şeyi bende sordum . ürünü elime geçti bakayım dedim içeriği nedir ne yazıyor. saçla ilgili hiç bir şey yazmıyor. whatsaptan yazdım bu ürün nedir dedim mds raporları varsa gönderin dedim bakanlıktan onay var mı dedim ? beni aşağılayıp numaramı engellediler. bu kadar terbiyesiz ekip görmedim . direk ürünleri çöpe attım . 2 tane tüy var onuda bunlar dökecek
Doğukan dedi ki…
Bunların ne ayak olduğu belli hocam hala anlayamadınız mı ? Sağlıklı bir ürün olduğundan bile emin değilim ben. Bana göre mavi renkli gıda boyası katılmış su bile olabilir. Bu tarz şeylerde doktor önerisi almadan alışveriş yapmamalıydık aslında.
Batuhan dedi ki…
Ürünü aldığım zaman incelemeye başladım. Ürünün etrafında saç çıkarır diye bir yazı yazmıyor. Çünkü çıkartmıyor. Müşteri hizmetleri cevap vermiyor soruma. Ben de böyle müşteri hizmetlerini görünce şüphelendim ve internette araştırma yaptım. Ürün yorumlarını okuyunca hiç kullandım. Paramdan oldum bir de sağlığımdan mı olayım ?
Mahmut dedi ki…
Ürün reklamında saç çıkarıyor yazmasına rağmen, saç çıkartmıyor ve kullandıktan sonra saçlarım dökülmeye başladı. Bizler para veriyoruz onlar bize zarar veriyor. yani mavi su, hem dolandırıyor hemde kelleşiyoruz. Ben kullanmayı bıraktım bence sizde bırakın.
Can dedi ki…
Bu durum apaçık ortadadır. Çünkü saç çıkartır yazılması halinde umut verildiği öne sürülerek, cezai işlemlerin arttırılması söz konusu olabilir. Mesajların silinmesi tamamen marka satışlarını etkilememesine yöneliktir. Kullanıcı yorumlarını okuyarak reaksiyon göstermeniz olumlu bir tavır olmuştur. Hatta zarardan bile dönmüş olabilirsiniz.
Umut dedi ki…
Arkadaşlar ben ona hiç dikkat etmedim şimdi siz siz söyleyince baktımda gerçekten öyle birşey yazmıyor o yüzden arkadaşlar buradan herkese duyuruyorum ürünü aldıktan sonra ürünü kontrol etmeyi ve üzerinde yazanları okuyunuz yan etkisi varmı yokmu diye kontrol etmenizi öneririm.
Mert dedi ki…
Mavi serum u ilk aldığımda baktım bende hemen yazmıyordu müşteri hizmtlerini aradım hemen ama müşteri hzmetleri ilgilenemeyeceklerini söylediler açık açık. Bende o zaman anladım bunlar bizi dolandırdılar diye bende ünlülerin kurbanıyım kardeşim ürünü denemeden neden reklamını yaparsın ki ama onlarda işte para işte para.
Mustafa dedi ki…
Bu firmanın amacı ürün satmak değil beliki milleti kazıklamak doğruyu yazmaya kalkışınca da yorumunu silmişler keşke satın almada ürünü daha çok araştırsaydın belki o zaman daha erken fark ederdin neys olan olmuş artık yapacak bir şey yok geçmiş olsun dostum
metinalpst dedi ki…
Demek ki ortaya çıkmasını istemedikleri bir şey var ki hemen siliyorlar. Böyle önemli bir şey ürünün kendisinin üstünde yazmıyorsa bir yerlerde sıkıntı var demektir bu konu araştırılmalı gerekli yerlere başvurulmalı ve denetlenilmesi sağlanmalıdır.
tarıksaltan dedi ki…
İşte bu tür sağlıksız ve güvensiz olup sağlık sektöründe satış yapmaya çalışan firmaların genel özelliği bu. Hep kelime oyunları ile vatandaşı kandırmaya yönelik iş yapıyorlar ve bu sayede hukuki açıdan yapmış oldukları kelime düzenbazlıkları işe yarayabiliyor. Lütfen herkes için söylüyorum bu tür ürünler satın alınmadan önce bilgileri iyi okunmalı ve araştırılmalı.
Ahmet Ozel dedi ki…
urunlerı ucuz dıye arastırmadan okumadan sadece reklamlara ve buyuk mansetlere kanarak almanın sonucu , sıkayet sıtelerıne yazmak oluyor keske bastan arastırsaydın yazık olmus neyse bunlar bıze ders oluyor
mustafasahin dedi ki…
Keşke ürünü almadan öncede kullanıcı yorumlarını dikkate alsaydınız .zaten uraw kozmetik denilen firmanın amacı insanları kazıklamak dikkat edin böyle şeylere çevrelice araştırmadan ucuz diye atlamayın hemen
Ahmet İyi dedi ki…
Firmaların satış tatikleridir ama ne söylüyorlar üründe olması gerekiyor. Muhtemelen ürün o işlemi yapmadığı için yazmıyolar. Bir söz vardır söz uçar yazı kalır diye bilerek yazmamışlardır ve cevap vermekte istemezler zaten ürünü almışsın . İster sikayet edebilirsin reklamda bu şekilde fakat kutuda bu yazmıyor diyerek fakat önce bir dene zaten olmayacağını göreceksin. İade etmeni tavsiye ederim.
Fırat dedi ki…
Reklam yaparken saç çıkarmaya yönelik reklam yapmasını biliyorlar ürün üzerine bakınca hiç öyle bir ibare bulunmuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! İnsanları daha ne kadar kandıracaksınız ? Siz de bir ürün alırken lütfen daha dikkatli olun ve daha detaylı araştırma yapın. Böyle firmalara para kazandırmayın.
ömer dedi ki…
Gerçekten saç çıkartıcağına inanarak aldıysanız çok saçma bence. Kimyasal ürün nasıl böyle bir mucizeyi gerçekleştirebilir ki. Saç ektirmeyi anlarım ama, yok şampuanmış yok serummuş bunların hikaye olduğunu düşünüyorum boş yere kendinize zarar vermeyin.
Şahin dedi ki…
Saçımda alnımın o tarafların seyrek olmasından şikayetçiydim. İnternette Uraw'ın reklamlarını görünce aşırı cazip ve iyi geldi fiyatlar ve aldım. Kullanmaya başladım ancak paketin sonuna doğru geldikçe 0 bildiğiniz 0 hiç değişim yoktu seyreklik hala devam ediyordu sonra internetten okuyup kutuya baktığımda cidden hic bir yerde saç çıkartır seyrekliğe son tarzı bir şey yazmıyordu. Madem arkasında durmayacaksınız neden ürününüzü böyle tanıtıyorsunuz ?
veliusta dedi ki…
Reklamlar çoğu zaman yanıltıcı olmakta.Hele ki sağlığı etkileyebilecek ürünlerde reklamdan çok kullanıcı yorumlarına, bakanlık onayına ve mutlaka doktor görüşüne başvurulmalı.Para ve zaman her zaman telafi edilir.Ama sağlık telafisi olmayan ve bize verilen yegane şey.Bu yüzden araştırmadan etmeden sağlığınızı tehlikeye atmayın.
Ersen dedi ki…
Hem bir ürün üretip satışını yapıyorlar, hemde ürünün içeriğini yazmıyorlar mı? Bu komedi... Ne üretiyorsunuz arkadaşım siz, bu ürün saça kullanılıyor lavaboda tuz ruhu değil ki doğru dürüst bilgi vermeden pazarlaya biliyorsunuz. İşi gücü para olmuş böyle firmaların.
Mustafa68 dedi ki…
Ürünlerde yazmıyor ama reklamlarda ünlüler saç çıkartıyor diye güzel güzel anlatıyorlar. Ünlüler reklam teklifi aldıklarında ürünleri inceleseler keşke de insanların dklandirilmasina alet olmasalar. Firmayı ve reklam da oynayan ünlüleri boykot etmek güzel olur aslında.
vakkassahin dedi ki…
Arkadaşlar bu adamlara parasını kaptırmış ve bu adamlar yüzünden sağlığından olmuş bi sürü insan var. Bu tür firmalar bu ülkede olduğu sürece bu ülke tabiki hiç bir konuda gelişemez ve ilerleyemez. Ürünü almadan yorumları okuyan insanlar siz siz olun bu tür firmalara paranızı kaptırmayın.

Diğer Şikayetler

Uraw Kozmetik Yetkililer Bu Ürünlere Satış İzni Vermemeli

Yaklaşık 2 aydır bu ürünü kullanmama rağmen hiçbir faydasını görmedim. Kalan serumu da çöpe attım. Nasıl bu kadar rahat hiçbir faydası olmayan bir ürünü reklam ve tanıtımını yapabiliyorlar. Yetkililer nasıl müsaade ediyor anlamış değilim. Bir de tanıtımını yapan ünlüler yazık ya zerre kadar faydasız bir ürünü nasıl bu kadar reklamını yapıyorsunuz.

Uraw Kozmetik Ciddi Saç Döküyor

Uraw Kozmetik 'ten yaklaşık 3 hafta önce aldığım serumu kullanıyorum saçlarım felaket şekilde dökülmeye başladı. Avuç avuç saç döküyor. Mavi serum mağduru olarak yazıyorum. Arkadaşlar uraw kozmetik ' ten 2 tüp aldım. Bir ümitle kullanmaya başladım. Gerçekten sonuç çok kötü olan saçlarım iyice açıldı. Kesinlikle insaniyet namına bu yorumu yazıyorum almayın. Parasını geçtim gerçekten olan saçlarınızı kaybedersiniz. Ben yaşadım siz yaşamayın saygılarla iyi günler dilerim...

Uraw Kozmetik Mavi Serum Şikayeti

Uraw Kozmetik 'ten 4 şişe mavi serum aldım. Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve saçlarım sağ ve sol tarafları açılmaya başladı. Pazartesi günü bizzat bakanlığa şikayet edeceğim ve gerekli hukuk işlemlerine başlatacağım.

Uraw Kozmetik 331 TL'mi İade Etsinler

Https://www.urawshop.com sipariş verdim. At kuyruğu bitki özlü şampuan. Ürün geldi. 331 TL kendi sitesinde 82 TL diyor. Bunun için müşteri hizmetlerine ve WhatsApp numaralarına bildirdim. Fatura düzeltileceğini söyleyip sizlere hem mail yolu ile hem de kargo olarak yönlendireceğini söylediler. Mail hiçbir şekilde düzeltilip gönderilen bir fatura olmadı. Bugün akşam üstü kargo geldi. Açtım baktım eski gönderdikleri faturanın aynısı. Bir daha yeniden düzenleyip göndermişler. Bir şampuan 331 TL olamaz. Haydi olsun diyelim kendi resmi sitelerin de 82 TL yazıyor. Madem öyle benim 331 TL mi iade etsinler. Ürünleri açılmadı. Jilatini dahi üstünde faturada ne yazmışlarsa hangi ürünse kendilerine göndereğim.

Saç çıkaran binox mu yoksa uraw mı

 Sosyal medya da dolaşırken bingöllü fatih saç çıkaran losyon olarak 2014 yılında tanınan daha sonra 2018 yılında saç çıkaran binox olarak bilinen ilaçın takipçilerinin böyle bir paylaşımını gördüm. Binox kullananlar eskiden bu zamana kadar hiç yan etki şikayeti olmamıştı. İletişim sorunları tedaviyi 7.8 ayında bırakıp saçları döküldüğü için vb şikayet gördük. Bunlarda binlerce kişinin kullandığı binox içinden çıkması normal olsa gerek. Uraw ın foyası düştü gerçekler yol alıyor. Bingöllü fatih ' Binox bir hayal ürünü değildir ' dediğin de çok haklıydı.

Uraw mavi serum minoxidil ve doğum kontrol hapı içeriyor

Şubat 24, 2020 TÜBİTAK'tan alındığı iddia edilen resimde geçen rapor doğru mu acaba? Rapordaki İçeriğinde doğum kontrol hapı ve Minoxidil olduğu yazıyor. Kutu içeriğinde bu maddeler yazmıyor. Minoxidil'in %5'ten fazla içermesi özellikle erkekler için son derece riskli.

Uraw Kozmetik Her Hafta Fiyatı Yükseliyor

Haftada bir fiyat artışı sağlanıyor. Müşteri temsilcileri sıfır bilgi. 2. Ürünümü aldım ilk ürün güzeldi ama 2. Üründe ne olduysa şişe değişti herhangi bir fayda yok. Fiyatlar zaten sürekli artıyor.

Uraw Blue Hair Pişmanlığı

Neredeyse 7-8 ay başka bir yerden losyon alıp kullanıyordum. 140 liraya alıyordum saçıma da çok iyi geldi. Bayağı kapandı sadece ön şakak bölgeleri kalmıştı. Uraw reklamlarını ve profesyonelliğini görünce, Uraw 'ı tercih ettim. 3 tane aldım kampanya var diyerek 300 lira civarına geldi kapıda ödemeli olarak. 2 ay oldu. Saçın çıkmasını bırak çıkan saçlarımı da döktü. Diğer kullandığım ürün ile alakası yok bunun rengi çok mavi diğer ürün ölçekte su gibi dururdu, şişede rengi mavi idi. Bu ise ölçekte masmavi resmen çok gıda boyası katılmış gibi bir şey hissettim. Şikayet edeceğim. Dilekçe hazırlattım. Para iade konusuna hiç gitmeyeceğim arıyorsun oradan oraya aktarıyorlar hep geçiştirme. Eskiden aldığım adamdan da özür diliyorum. Belki profesyonel falan değildin adamın kapıda ödemesi de yoktu ama dürüst adamdı.

Uraw Kozmetik Olumsuz Yorumları Siliyor

Yaklaşık 1 ay önceden uraw kozmetik 'ten 4 şişe Mavi su aldım. Kullanmaya başladım saç dökülmem durmadı giderek arttı. Bu durumu dile getirmek için reklam sayfalarına yazdım küfürsüz hakaretsiz. Yazdığım ifade aynen şu şekildeydi. '' 4 şişe aldım. 2 gün sonra başlayalı 1 ay olacak. Mucize beklemeyin. 3-4 günde dökülmenin durduğu filan yok. Dökülme giderek artıyor. Uraw müşteri hizmetlerini aradığımda dökülmenin normal olduğunu söylediler. Ürüne başladığımda saçlarım daha iyi durumdaydı. Tüylenme olayına rastlamadım''. Birkaç yere bu şekilde yazdım yazdığım yorumlara destek beğeni gelince yorumları hemen kaldırdılar. Aynı yorumu uraw kozmetik alışveriş sayfasına da yaptım. Sonra müşteri hizmetlerini aradım neden yorumumu siliyorsunuz diye, saat başında yorumların silindiğini söyledi. Saat başında yorum siliniyorsa 1 hafta öncenin yapılmış olan olumlu yorumları nasıl duruyor diye sordum. Bunu yetkililere söyleyeceğini ifade etti. Yetkili biriyle görüştüm aynı d