Ana içeriğe atla

Uraw Kozmetik Mavi Su Gelmedi

Uraw Kozmetik'ten sipariş verdiğim ürün gelmedi. Para iadesi istedim WhatsApp üzerinden ödeme yapmışmıydınız diye yazıp kapadılar görüşmeyi. Biz sizi arayacağız deyip kapanan bir hatları var. Sorumsuz anlama kıtlığı bulunan müşteri temsilcisiyle günlerdir görüşüyorum. En sonunda alacak mısınız almayacak mısınız diyorum diyen bir üslupla görüşmeyi sonlandırdılar. Daha kargoyu yollayamayan bir firma saç gibi ciddi bir konuda nasıl başarılı olsun. Paramı vermedikleri gibi çevremde de alay konusu oldum. Yasal yollara başvurup tüm platformlarda bu durumu dile getireceğim.


Sizlerde bu şikayet hakkında alt kısımdan yorum göndererek konuya katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Kömür gözlü dedi ki…
Geçmiş olsun şikayet sitelerinde oluyoruz çok kişiyi böyle mağdur etmişler bakanlık olaya el atmalı
Kutlu dedi ki…
Son cümlenize katılarak yorumuma başlıyorum. Bu tür mağduriyet olaylarını mahkemeye taşımanız hem kamuoyu oluşturmanıza olanak tanır, hem de bu ürünü üretenlerin bir daha böyle bir vurgun yapmasına engel olur. İnsanları aptal yerine koyanların cezalandırılması gerek.
Kudret dedi ki…
Lütfen bu rezalet olayı bütün resmi makamlara bildirin. Tüketici derneklerinden destek alın. Resmi makamlar hemen işlem yapsınlar, çünkü bu durum akıl alır gibi değil. Yazıklar Olsun.
Burak İlk dedi ki…
İnsanla dalga geçer gibi. '' Ödeme yapmış mıydınız?'' bu nasıl bir üsluptur. Ürünleri zaten hiç bir fayda göstermiyor bir de ürünü göndermiyorlar. Her türlü yasal yollara başvurun dediğiniz gibi, insanı enayi durumuna koymak neymiş görsünler.
Yavuz dedi ki…
Bırakın efendim iyi ki göndermemişler paranızdan olduğunuz gibi ben gibi üç beş tel saçınızdan da olurdunuz gönderselerdi valla... Ben insanların duygularıyla oynayan, parasını alan, psikolojisini bozan, aynalara küstüren başka ürün bilmiyorum valla. Kaldı ki müşteri ile nasıl konuşulur onu bile bilmiyorlar...
Batuhan dedi ki…
Ürünü 3 gün önce sipariş ettim. Ben de bekliyorum. Destekten hiç bir cevap alamıyorum. Aradığım zaman telefonlar meşgul çalıyorlar. Başka telefonlardan aradığım zaman ilgili numaradan arayın deyip kapatıyorlar. İnternette göz gezdirdiğim zaman iyi ki gelmemiş dedim kendime. Hem paramdan olup hem de sağlığımdan olacaktım. İlgili kuruluşlara baş vuru yaptım. Geçmiş olsun size de.
harun dedi ki…
evet geçen gün müşteri hizmetlerini bende aradım . 25 dk da bağlandı. kendilerini yoğun gibi gösteriyorlar. ürünler çok geç geliyor. çoğu zamanda yanlış ürün gönderiyorlar. iadesi yenisi gelmesi derken zaten bıktırıyorlar. ürünlerde hiç bir işe yaramayınca artık çıldırıyorsunuz
Doğukan dedi ki…
Hocam verilmiş sadakanız varmış kullanmayın zaten gelirse de çöpe atın. Biz kullandık kafamızdaki saçımızdan da az kalsın oluyorduk. Allah etmeye saç derimizi maviye boyadı. Paranızı almaya çalışmanızı öneririm. Çok çok çok zor bir ihtimal ama yinede denemesi bedava saygılar.
Mahmut dedi ki…
Merhabalar gelmeyen ürününüz için çok sevindim, gelseydi de bir işe yaramayacaktı zaten. Bu mavi su denilen şey her ne ise belli ki bir sürü insanı dolandırmayı başarmış ve bu kadar yankı oluşturmuş ki zaten ünlülerle yapılan reklamlardan ne bekleyebilirsiniz. Resmen çekmeyen internet yapmışlar. Benzetme Sanatı.
erenacisu dedi ki…
bende müşteri hizmetleri ile hiç uğraşmayın çünkü onlar sizi sadece oyalayacaklar.Size tavsiyem ödemeyi yaptığınız belgeler ile yetkili kuruluşlara başvurmanız.Gerekirse dava açmanız çünkü sadece maddi değil manevi yönden de yıpranmışsınız
Can dedi ki…
Bu tip mağduriyete WhatsApp dönüşü yapılması bile durumu açıklığıyla ortaya koyuyor. Ödeme yapmış mıydınız sorusu da büyük oranda tavrı belirlemeye yardımcı oldu. Müşteri temsilcisinin tavrı bir müşteri olarak gerçekten de kabul edilemez. Hattın bilerek o şekilde dizayn edildiği yüksek olasılık.
metinalp dedi ki…
Öncelikle geçmiş olsun. Hakkınızı gerek tüm platformlarda gerek yasal yollarda her türlü arayın. İnsanların neyin ne olduğunu bilmesini sağlamanız çok önemli özellikle internette bu tür bilgilerin paylaşılması bu gibi firmaların çoğalmasını engelleyecektir. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür
Umut dedi ki…
Daha kargo yollamaktan aciz olan bu firmalar saç tedavisinde tabiki de başarılı olamıyaccaklar ama sizde almak için can atmışsınız. Bence firma hakkında yasal işlemlere hemen başlayın derim zira daha çok başkalarına musallat olacak bu dolandırıcı uraw kozmetik firması.
Mert dedi ki…
Gelmemesi iyi olmamış hiç olmassa sağlığından olmamışsın çünkü almış olsaydın saçların dökülecekti çıkarmak yerine daha sonrasında psikolojik olarak çöküntü yaşayacaktın iyiki de gelmemiş ama tabiki firma hakkında yasal yollara başvurup maddi zararını karşılamını öneririm paran kimsede kalmasın kazanmak kolay değil ama bunlar kolay dolandırıyor bizleri.
tarıksaltan dedi ki…
Bence de en kısa sürede ilgili merkezlere şikayetinizi dile getirmelisiniz. Zaten aynı dediğiniz gibi müşteri hizmetlerindeki bu ilgisizlik ve tarz olduğu sürece bu tür sağlık konularında ne gibi bir olumlu etki beklenebilir ki? Kesinlikle dolandırıcı niteliği bulunan bir firma olduğunu düşünüyorum, uzak durulması gerekiyor.
Ahmet Ozel dedi ki…
ıyıkı gelmedı de dıyebılırsın, urunle ılgılı sıkayetlerı okuduktan sonra alıp para vermeye degılde alıp kullanmak daha cok uzerdı bırcok sayfada bu urun hakkında negatıf yorum var ınsanlar fırmaya ulasamıyor , belkı de sevınmelısın
mustafasahin dedi ki…
Bence gelmemesi senin için gayet iyi olmuş çok yorum ve paylaşım görüyorum insanların saçlarını döküyor ve ciltlerinede zarar veriyormuş dediğiniz gibide yasal yollara başvurun ama bence hızlı olun daha fazla insan kandıramasınlar
Ahmet İyi dedi ki…
Birçok yorumda gördüğüm kadarıyla daha kargo yapıp gördermeye üşünen ve müşteriden ne kadar fazla koparabilirim diye bir firmadan beklenen hareketler . Dışardan alakası olmayan bir firmanın çok yoğun olduğunu sanıcaklar. Ürünler bile dedikleri gibi çıkmıyorki sizin paranızı ne zaman gönderirler kimbilir. Üzülüyorum bu olayları görünce hep söylerim internetden yorumlara bakmadan almayın diye . Umarım para iadesini alabilirsiniz veya ürünü size gönderirler sürekli arayıp taciz edin derim .
Şahin dedi ki…
Firmanın a yanında sıkıntı cıkmazsa b yanında cıkıyor onda cıkmazsa bi yerde cıkıyor. Firmayı benim gibi ucuzluğundan dolayı tercih edip benim gibi kandırılan insanlar paramız içeride kaldı iade talebi başlattım ancak hiç bir şekilde dönüş alamadım. Ürünüm geldi ancak istediğim değildi yani ürününüz gelse yanlış çıkabilir ya da işe yaramayabilir ki eminim olacak. Uraw pişmanlıktır.
veliusta dedi ki…
Saç gibi ciddi bir konuda diye başladığınız cümleye gerçekten katılıyorum.Bu kadar şikayet lan bir firma saç konusunda nasıl başarılı olabilir ki aklım almıyor.Hala da şikayetler yağmaya devam ediyor.Anlamsız bir şekilde satışları azalmadı.henüz kamuoyu bilinci oluşturamadık.Herkese duyurma konusunda şikayet gerçekten önemli.Umarım uğradığınız zararı ve gördüğünüz kötü davranışın telafisini alırsınız.
Ersen dedi ki…
Keşke ürünü almadan evvel internette bulunan tüm yorumları okusaymışsınız. Neyse olan olmuş artık. Bu firma insanları kandırıyor. Bir kere bu şebekeye düşmüşsünüz ama sizde diğer mağdurlar gibi yasal yollara başvurun. Haklarınızın sonuna kadar arkasında durmanızı öneririm. Geçmiş olsun.
Mustafa68 dedi ki…
Bu ürünü reklamlarda gördükten sonra almayı düşünüyordum. Forumlar üzerinden araştırdım Allah'tan. Yoksa hem paramız hem saçımızdan olacaktık. Bakanlık izinli ürünler ve doktorunuzun tavsiye ettiği ürünler dışında ürün kullanmayın derim yoksa büyük sorunlar yaşarsınız.
ömer dedi ki…
Sonuna kadar hakkınızı arayın, umarım daha fazla insan mağdur olmaz. Şikayetlere bakıyorum o kadar üzülüyorum ki, ülkemizde böyle bir firmanın varolmasına gerçekten şaşırıyorum, en kısa zamanda temizlenmesi gerek ki daha fazla insan mağdur olmasın.
Fırat dedi ki…
Hem ürünün ücretini al hemde ürünü gönderme oh ne güzel iş. Birde üstüne ödeme yapmışmısınız diye sor valla sizi tebrik ediyorum ne utanma kalmış sizde nede başka bir şey.. Size sonuna kadar katılıyorum sahtekarların hatları aynen bu şekilde olur asla ulaşamazsınız.
vakkassahin dedi ki…
Yasal yollara baş vurarak şikayet de bulunmanız en iyisi ve doğrusu olur. Yoksa bu heriflerin ne sizin paranızı geri ödeyeceği var ne de sizinle doğru düzgün bir muhattap kuracakları var. En iyisi bu adamları şikayet etmeniz. Geçmiş olsun

Diğer Şikayetler

Uraw Kozmetik Yetkililer Bu Ürünlere Satış İzni Vermemeli

Yaklaşık 2 aydır bu ürünü kullanmama rağmen hiçbir faydasını görmedim. Kalan serumu da çöpe attım. Nasıl bu kadar rahat hiçbir faydası olmayan bir ürünü reklam ve tanıtımını yapabiliyorlar. Yetkililer nasıl müsaade ediyor anlamış değilim. Bir de tanıtımını yapan ünlüler yazık ya zerre kadar faydasız bir ürünü nasıl bu kadar reklamını yapıyorsunuz.

Uraw Kozmetik Ciddi Saç Döküyor

Uraw Kozmetik 'ten yaklaşık 3 hafta önce aldığım serumu kullanıyorum saçlarım felaket şekilde dökülmeye başladı. Avuç avuç saç döküyor. Mavi serum mağduru olarak yazıyorum. Arkadaşlar uraw kozmetik ' ten 2 tüp aldım. Bir ümitle kullanmaya başladım. Gerçekten sonuç çok kötü olan saçlarım iyice açıldı. Kesinlikle insaniyet namına bu yorumu yazıyorum almayın. Parasını geçtim gerçekten olan saçlarınızı kaybedersiniz. Ben yaşadım siz yaşamayın saygılarla iyi günler dilerim...

Uraw Kozmetik Mavi Serum Şikayeti

Uraw Kozmetik 'ten 4 şişe mavi serum aldım. Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve saçlarım sağ ve sol tarafları açılmaya başladı. Pazartesi günü bizzat bakanlığa şikayet edeceğim ve gerekli hukuk işlemlerine başlatacağım.

Uraw Kozmetik 331 TL'mi İade Etsinler

Https://www.urawshop.com sipariş verdim. At kuyruğu bitki özlü şampuan. Ürün geldi. 331 TL kendi sitesinde 82 TL diyor. Bunun için müşteri hizmetlerine ve WhatsApp numaralarına bildirdim. Fatura düzeltileceğini söyleyip sizlere hem mail yolu ile hem de kargo olarak yönlendireceğini söylediler. Mail hiçbir şekilde düzeltilip gönderilen bir fatura olmadı. Bugün akşam üstü kargo geldi. Açtım baktım eski gönderdikleri faturanın aynısı. Bir daha yeniden düzenleyip göndermişler. Bir şampuan 331 TL olamaz. Haydi olsun diyelim kendi resmi sitelerin de 82 TL yazıyor. Madem öyle benim 331 TL mi iade etsinler. Ürünleri açılmadı. Jilatini dahi üstünde faturada ne yazmışlarsa hangi ürünse kendilerine göndereğim.

Uraw Kozmetik Üründe Saç Çıkartır Diye Bir Şey Yazmıyor!

Mavi serum ürününüzü geçen gün satın aldım. Ancak aldığım ürünün hiçbir yerinde doğrudan ya da dolaylı olarak saç çıkartır diye bir şey yazmıyor! Neden yazmıyor diye soruncada mesajlarımı siliyorsunuz. Madem yazmıyorsunuz neden böyle iddia da bulunuyorsunuz? Kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra ürünü kullanmadım.

Saç çıkaran binox mu yoksa uraw mı

 Sosyal medya da dolaşırken bingöllü fatih saç çıkaran losyon olarak 2014 yılında tanınan daha sonra 2018 yılında saç çıkaran binox olarak bilinen ilaçın takipçilerinin böyle bir paylaşımını gördüm. Binox kullananlar eskiden bu zamana kadar hiç yan etki şikayeti olmamıştı. İletişim sorunları tedaviyi 7.8 ayında bırakıp saçları döküldüğü için vb şikayet gördük. Bunlarda binlerce kişinin kullandığı binox içinden çıkması normal olsa gerek. Uraw ın foyası düştü gerçekler yol alıyor. Bingöllü fatih ' Binox bir hayal ürünü değildir ' dediğin de çok haklıydı.

Uraw mavi serum minoxidil ve doğum kontrol hapı içeriyor

Şubat 24, 2020 TÜBİTAK'tan alındığı iddia edilen resimde geçen rapor doğru mu acaba? Rapordaki İçeriğinde doğum kontrol hapı ve Minoxidil olduğu yazıyor. Kutu içeriğinde bu maddeler yazmıyor. Minoxidil'in %5'ten fazla içermesi özellikle erkekler için son derece riskli.

Uraw Kozmetik Her Hafta Fiyatı Yükseliyor

Haftada bir fiyat artışı sağlanıyor. Müşteri temsilcileri sıfır bilgi. 2. Ürünümü aldım ilk ürün güzeldi ama 2. Üründe ne olduysa şişe değişti herhangi bir fayda yok. Fiyatlar zaten sürekli artıyor.

Uraw Blue Hair Pişmanlığı

Neredeyse 7-8 ay başka bir yerden losyon alıp kullanıyordum. 140 liraya alıyordum saçıma da çok iyi geldi. Bayağı kapandı sadece ön şakak bölgeleri kalmıştı. Uraw reklamlarını ve profesyonelliğini görünce, Uraw 'ı tercih ettim. 3 tane aldım kampanya var diyerek 300 lira civarına geldi kapıda ödemeli olarak. 2 ay oldu. Saçın çıkmasını bırak çıkan saçlarımı da döktü. Diğer kullandığım ürün ile alakası yok bunun rengi çok mavi diğer ürün ölçekte su gibi dururdu, şişede rengi mavi idi. Bu ise ölçekte masmavi resmen çok gıda boyası katılmış gibi bir şey hissettim. Şikayet edeceğim. Dilekçe hazırlattım. Para iade konusuna hiç gitmeyeceğim arıyorsun oradan oraya aktarıyorlar hep geçiştirme. Eskiden aldığım adamdan da özür diliyorum. Belki profesyonel falan değildin adamın kapıda ödemesi de yoktu ama dürüst adamdı.

Uraw Kozmetik Olumsuz Yorumları Siliyor

Yaklaşık 1 ay önceden uraw kozmetik 'ten 4 şişe Mavi su aldım. Kullanmaya başladım saç dökülmem durmadı giderek arttı. Bu durumu dile getirmek için reklam sayfalarına yazdım küfürsüz hakaretsiz. Yazdığım ifade aynen şu şekildeydi. '' 4 şişe aldım. 2 gün sonra başlayalı 1 ay olacak. Mucize beklemeyin. 3-4 günde dökülmenin durduğu filan yok. Dökülme giderek artıyor. Uraw müşteri hizmetlerini aradığımda dökülmenin normal olduğunu söylediler. Ürüne başladığımda saçlarım daha iyi durumdaydı. Tüylenme olayına rastlamadım''. Birkaç yere bu şekilde yazdım yazdığım yorumlara destek beğeni gelince yorumları hemen kaldırdılar. Aynı yorumu uraw kozmetik alışveriş sayfasına da yaptım. Sonra müşteri hizmetlerini aradım neden yorumumu siliyorsunuz diye, saat başında yorumların silindiğini söyledi. Saat başında yorum siliniyorsa 1 hafta öncenin yapılmış olan olumlu yorumları nasıl duruyor diye sordum. Bunu yetkililere söyleyeceğini ifade etti. Yetkili biriyle görüştüm aynı d