Ana içeriğe atla

Uraw Kozmetik Ürünü Göndermedi

21 Ekim tarihinde uraw kozmetik'ten 2 adet ürün sipariş ettim. Parasını da online ödedim. Ödememi yaptıktan 30 saniye sonra telefonum çaldı, siparişi aldıklarını ürünü o gün yola çıkartacaklarını söylediler.

Ürün ulaşmayınca 23 ekim'de yine aradım. Bana "ürünün gönderimi yapılmamış. Ayrıca online ödediğinizi de göremiyoruz. Bize ödediğinizi ispat eden bir belge fotoğrafı gönderin" dediler.

Whatsapp'tan ödeme yaptığıma dair ekran görüntüsü gönderdim. Yanında sipariş numaramı ve iptal istediğimi de belirttim. Gelen cevap şu: "merhabalar efendim yoğunluktan dolayı geri dönüşler geç sağlanabilir. İsim ve soruyu belirtirseniz geri dönüş sağlayabiliriz. "


Sizlerde bu şikayet hakkında alt kısımdan yorum göndererek konuya katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Pusat dedi ki…
Saç çıkarmadığı gibi birde ürünleri göndermiyorlar bu kadarına pes doğrusu
Kutlu dedi ki…
Tamamen oyalama stratejisi. Ne kadar yoğun olurlarsa olsun böylesine ihmal zaten ürün hakkında şüpheleri olan müşteriyi daha da tedirgin hale sokuyor. Tavsiyem bu dikkatsizliği ve önemsiz davranışı mahkemeye taşımanız yönünde olacaktır. Peşini bırakmayın.
Kudret dedi ki…
Ya işte internetten alışveriş yaparken güvenilir yerlerden almak gerekiyor. Paranızdan olmuşsunuz, onlarda resmen dalga geçer gibi cevaplar vermişler. Umarım paranızı iade ederler, yoksa halinize üzülüürm
erenacisu dedi ki…
Çok merak ediyorum acaba bu şirketten ürün iadesi yapabilen var mıdır?Gerçi size ürün bile gönderilmemiş.Bu gerçekten büyük bir dolandırıcılık.Çok fazla kişiyi mağdur bıraktılar.Ürünün kötü olmasını geçtim insanlar parasını verdikleri halde ürüne ulaşamıyorlar.Umarım bu yaptıkları yanlarına kalmaz.
Burak ilk dedi ki…
Yoğunluk var diyorlar doğru aslında ürünü alan kişilerin neredeyse tamamı mağduriyet yaşadığı için yoğunluk olması normal. İnsanı aptal yerine koyan bir müşteri hizmetleri var, insanları oyalıyorlar. Size tavsiyem olayı gerekli mercilere taşımanızdır.
Yavuz dedi ki…
İyi ki göndermemişler efendim iyi ki... Bana gönderdiler de ne oldu hem param hem de olan üç beş tel saçım yok oldu. İnsanları dolandırıyorlar vicdansızlar. Bir de o kadar reklam yapıyorlar ünlüleri oynatıyorlar sanki profesyonelmiş gibi yansıtıp daha kolay dolandırıyorlar. Bu kadarı da pes doğrusu...
harun dedi ki…
uraw kozmetik nasıl bir firmasınız. sipariş veriyoruz işleme aldık diyorsunuz ekranda hiç bir şey yok. sanki tüm ülke sizden alışveriş yapıyor gibi yoğunluk var diyorsunuz. parayı çekiyorsunuz kullanıyorsunuz. yeter artık ürünlerimi iade edeceğim ilgilenen yok. paramı verin . herkesin parasını böylelikle kullanmış oluyorsunuz yoğunluk bahane dolandırıcılık şahane
Batuhan dedi ki…
Sipariş ettiğimde aynı sorun benim başıma da geldi. Hiç bir şekilde kabul etmiyorlar. Fotomontaj deyip duruyorlardı. Ben de ürünleri almak için başka bir yöntem denedim. Çevremde bulunan 50 insanın arayıp ürünü alacaklarını fakat bana yapılan yanlıştan dolayı almadıklarını ilettirdim. Sonra destek hatlarına bu daha başlangıç benim çevrem çok büyük tarzında yazı yazdım ve ürünü 1 gün sonra gönderdiler. Kullandığıma değmedi hiç bir etkisi olmadı.
Doğukan dedi ki…
Ayşegül hanım ürün gelince de zaten büyük ihtimalle çöpe atacaksınız bizler gibi. Ürünün gelmediği daha iyi bir an önce iade felan etmeye çalışın biz edemedik. Paranızı kurtarırsanız sizden iyisi yok. Saçınıza sürdüğünüzde saç dökülmeniz 3 kat daha artıyor zaten.
Mahmut dedi ki…
İyiki de gelmemiş diyorum, çünkü gelseydi sağlığınızdan olacaktınız. neyse ki sadece paranızdan olmuşsunuz. Bence çok iyi olmuş mavi serum saç çıkarmıyor maalesef, tabi ki paranızı geri almaya çalışın ama bence geri vermeyecekler uğraşmaya değmez. Bu yorumu gören kardeşlerim ürünü sakın almayın diyorum.
Kadir dedi ki…
Bu firma gerçekten insanları kandırmaktan başka bir şey yapmıyor.Kim bilir üretim tesisleri nasıldır,satış ve pazarlama bölümü böyleyse eğer gerisini düşünemiyorum.İyi ki gelmemiş ürününüz.
Can dedi ki…
Yoğunluğun neden kaynaklandığını az çok tahmin edebiliyoruz. Ödeme kanıtının Whatsapp’tan istenilmesini sıra dışı buldum. Normal şartlarda kurumsal sistemlerinin göstermesi lazım. İsim ve sorudan kasıt olarak cevaplanma sürecini belirlemenin saptanması amacı güdülüyor olabilir. Bu konuda zaman kazanmak rastlanılan bir durumdur.
Mustafa dedi ki…
Para göndermene rağmen arayıp ürün yola çıkacak diyorlar ve göndermiyor bu kabul edilemez resmen nitelikli dolandırıcılık bu belge göndermenize rağmen ilgilenmemiş olmaları kabul edilemez bu tip satıcılar asla güvenilmez olduğunu Bi kere daha gördük en iyisi hiç bulaşmamak
metinalp dedi ki…
Elinizde ödediğinize dair kanıt olduğu sürece haklarınızı yasal yol ile arayabilirsiniz diye düşünüyorum. Çünkü ellerinde ürünü teslim aldığınıza dair bir imzanız felan olmadığı için kanıtlayamazlar bu durum sizi uğraştırabilir ama ürün gelmese bile gerekli yerlere başvurup en azından paranızı geri alabilirsiniz.
Mert dedi ki…
Folandırmaktan boş vakitleri olmuyor o yüzden çok yoğunlar hem firma dediğin böyle olmaz olamaz firma dediğin şirket dediğin hem hızlı hem de güvenilir olmak zorundalar gerçi sen yine iyisn bana siparişi geçtikten 2 gün sonra cevap geldi 5 gün sonra da anca arayabildiler.
Umut dedi ki…
banada yoğunluk sebebiyle geri dönüş sağlayamamışlar gerçi yoğun olmassada aramayacaklar da işte bakma burası bahane tabi ki ödemeyi sağladım ama halen ürün siparişi girilmemiş ve kargoya verilmemiş duruda tam 15 gün oldu bu nasıl vicdansızlık hem para çal hem sattığın ürünü verme yok öyle bir dünya direk şikayet ediyorum.
tarıksaltan dedi ki…
Ben bu tür ilgisiz müşteri hizmetleri, insanları dolandırmaya çalışan firma ve siteler sayesinde artık günümüzdeki en büyük kolaylık olan online ödeme sisteminden de soğudum gerçekten. Her ne kadar teknoloji gelişse de bence kesinlikle bir ürün alınmadan önce ürün kontrol edilmeli, tamamen emin olunmalı ve ödemeler ona göre gerçekleştirilmeli.
Ahmet Ozel dedi ki…
urunu gelen bır arkadas var mı? bugun bırcok forum sıtesını dolastım bu urun ıcın bılgı edınmek ıstedım ama urunu gelene henuz ulasamadım ve bırcok ınsanda aynı dertten muzdarıp cagrı merkezıne , musterı hızmetlerıne ulasabılen yok
mustafasahin dedi ki…
Resmen seninle dalga geçiyorlar buna benzer ilgisiz alakısız şirketlerin müşteri hizmetleri insanı internet alışverişinden gerçekten korkutuyor ve soğutuyor dikkat etmek gerek ama elinde ödediğine dair kanıtın varmış yasal mecralara başvurmalısın
Ahmet İyi dedi ki…
Standar dolandırıcı firma taktiği veya iş yapacağım ama yapmak istemiyorum sen oyalan bunlarla diyen firmalardan biri malesef. Muhtemelen ürün yok üretilmedi kimbilir ne zaman gelecek bilmiyorlar onu istiyorlar bunu istiyorlar. Ben gittim eczaneye satmıyorlar tavsiye etmem ama sipariş verelim dediler 2 haftada geldi düşünün bence bunlar sattıklarına göre hemen şiseleme yapıyorlar. Düşünün arkadaşlar firma böyle yok ben alırım diyorsanız 2 kez değil 3-4 kez düşünün
Şahin dedi ki…
Yine Uraw ve yine başka bir şikayet daha bu firmayı benim gibi kullanıp memnun olan bir kişi daha görmedim. Cidden benim gibi mağdur olan yüzlerce kişi var yok yani bu firmadan bir daha bedava olsa bile ürün almayı bırakın yanlarına uğramam kapılarından geçmem. Bildiğiniz modern dolandırıcılık.
veliusta dedi ki…
Bu gibi durumlarda Öncelikle bir cildiye yani dermatoloji bölümünde görev yapmakta olan dermatolog’a başvurmalısınız. Bunun dışında günümüzde bir çok eczane de belirli günlerde saç analizi yapmakta olan uzmanlar da temin edebilir, ücretsiz olarak saç analizi yaptırabilirsiniz.Mutlaka ama mutlaka doktora danışın.Doktor onaysız bir ürün kullanmayın.
Ersen dedi ki…
İnsanlarla dalga geçiyorlar. Siz hem parayı alın hemde ürünü göndermeyin. Böyle firmaların ülkemizde barınmaması lazım. Sonuç da sağlık konusunda iş yapıyorlar. Müşteri hizmetleri alakasız demişsiniz, bence hukiki yollara geç olmadan başvurun. Geçmiş olsun.
Mustafa68 dedi ki…
Bende sizin gibi ürün alarak banka kartımla ödeme yaptım, benim de ürünüm gelmedi. Allahtan aldığım ürün ucuz ve 1 tane ile sınırlıydı da ucuz yırttım. Sizin şikayetinizi de gördükten sonra anladım ki bu firma için hayal kırıklığı yaşayan ne ilk ne de son kişi olacam
ömer dedi ki…
Umarım alamamışsınızdır diye ümit ediyorum. Görüyorsunuz sizden başka bir sürü şikayet var. Birçok insan bu durumdan muzdarip oldu. İnsanların hem sağlığına hem parasına yazık oldu. Mis gibi hastahanelerimiz dururken, doktorlarımız dururken bu yöntemlere başvurmak saçmalık en başından.
Fırat dedi ki…
Çocuk oyuncağımı bu nasıl siparişinizi göremiyoruz derler? İşlerine geldiği gibi hareket ediyorlar böyle ticaret olmaz. Düşünüyorum da bu firmadan parasını alan var mı acaba? Nereye baksam iadem yapılmadı, paramı alamadım şikayetleri var. Ürünün zararlı bir ürün olmasını geçtim bari insanların ödediği parayı rehin tutmayın günahtır.
vakkassahin dedi ki…
Bu tür dolandırıcılıkları bu tür internet sitelerinde paylaşmanız gerçekten çok güzel. Sayenizde belki bu adamlara parasını ve sağlığını kaptıracak 1 insan daha kurtuldu. Kimse bu markadan ürün alıp kullanmamalı bence.

Diğer Şikayetler

Uraw Kozmetik Yetkililer Bu Ürünlere Satış İzni Vermemeli

Yaklaşık 2 aydır bu ürünü kullanmama rağmen hiçbir faydasını görmedim. Kalan serumu da çöpe attım. Nasıl bu kadar rahat hiçbir faydası olmayan bir ürünü reklam ve tanıtımını yapabiliyorlar. Yetkililer nasıl müsaade ediyor anlamış değilim. Bir de tanıtımını yapan ünlüler yazık ya zerre kadar faydasız bir ürünü nasıl bu kadar reklamını yapıyorsunuz.

Uraw Kozmetik Ciddi Saç Döküyor

Uraw Kozmetik 'ten yaklaşık 3 hafta önce aldığım serumu kullanıyorum saçlarım felaket şekilde dökülmeye başladı. Avuç avuç saç döküyor. Mavi serum mağduru olarak yazıyorum. Arkadaşlar uraw kozmetik ' ten 2 tüp aldım. Bir ümitle kullanmaya başladım. Gerçekten sonuç çok kötü olan saçlarım iyice açıldı. Kesinlikle insaniyet namına bu yorumu yazıyorum almayın. Parasını geçtim gerçekten olan saçlarınızı kaybedersiniz. Ben yaşadım siz yaşamayın saygılarla iyi günler dilerim...

Uraw Kozmetik Mavi Serum Şikayeti

Uraw Kozmetik 'ten 4 şişe mavi serum aldım. Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve saçlarım sağ ve sol tarafları açılmaya başladı. Pazartesi günü bizzat bakanlığa şikayet edeceğim ve gerekli hukuk işlemlerine başlatacağım.

Uraw Kozmetik 331 TL'mi İade Etsinler

Https://www.urawshop.com sipariş verdim. At kuyruğu bitki özlü şampuan. Ürün geldi. 331 TL kendi sitesinde 82 TL diyor. Bunun için müşteri hizmetlerine ve WhatsApp numaralarına bildirdim. Fatura düzeltileceğini söyleyip sizlere hem mail yolu ile hem de kargo olarak yönlendireceğini söylediler. Mail hiçbir şekilde düzeltilip gönderilen bir fatura olmadı. Bugün akşam üstü kargo geldi. Açtım baktım eski gönderdikleri faturanın aynısı. Bir daha yeniden düzenleyip göndermişler. Bir şampuan 331 TL olamaz. Haydi olsun diyelim kendi resmi sitelerin de 82 TL yazıyor. Madem öyle benim 331 TL mi iade etsinler. Ürünleri açılmadı. Jilatini dahi üstünde faturada ne yazmışlarsa hangi ürünse kendilerine göndereğim.

Uraw Kozmetik Üründe Saç Çıkartır Diye Bir Şey Yazmıyor!

Mavi serum ürününüzü geçen gün satın aldım. Ancak aldığım ürünün hiçbir yerinde doğrudan ya da dolaylı olarak saç çıkartır diye bir şey yazmıyor! Neden yazmıyor diye soruncada mesajlarımı siliyorsunuz. Madem yazmıyorsunuz neden böyle iddia da bulunuyorsunuz? Kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra ürünü kullanmadım.

Saç çıkaran binox mu yoksa uraw mı

 Sosyal medya da dolaşırken bingöllü fatih saç çıkaran losyon olarak 2014 yılında tanınan daha sonra 2018 yılında saç çıkaran binox olarak bilinen ilaçın takipçilerinin böyle bir paylaşımını gördüm. Binox kullananlar eskiden bu zamana kadar hiç yan etki şikayeti olmamıştı. İletişim sorunları tedaviyi 7.8 ayında bırakıp saçları döküldüğü için vb şikayet gördük. Bunlarda binlerce kişinin kullandığı binox içinden çıkması normal olsa gerek. Uraw ın foyası düştü gerçekler yol alıyor. Bingöllü fatih ' Binox bir hayal ürünü değildir ' dediğin de çok haklıydı.

Uraw mavi serum minoxidil ve doğum kontrol hapı içeriyor

Şubat 24, 2020 TÜBİTAK'tan alındığı iddia edilen resimde geçen rapor doğru mu acaba? Rapordaki İçeriğinde doğum kontrol hapı ve Minoxidil olduğu yazıyor. Kutu içeriğinde bu maddeler yazmıyor. Minoxidil'in %5'ten fazla içermesi özellikle erkekler için son derece riskli.

Uraw Kozmetik Her Hafta Fiyatı Yükseliyor

Haftada bir fiyat artışı sağlanıyor. Müşteri temsilcileri sıfır bilgi. 2. Ürünümü aldım ilk ürün güzeldi ama 2. Üründe ne olduysa şişe değişti herhangi bir fayda yok. Fiyatlar zaten sürekli artıyor.

Uraw Blue Hair Pişmanlığı

Neredeyse 7-8 ay başka bir yerden losyon alıp kullanıyordum. 140 liraya alıyordum saçıma da çok iyi geldi. Bayağı kapandı sadece ön şakak bölgeleri kalmıştı. Uraw reklamlarını ve profesyonelliğini görünce, Uraw 'ı tercih ettim. 3 tane aldım kampanya var diyerek 300 lira civarına geldi kapıda ödemeli olarak. 2 ay oldu. Saçın çıkmasını bırak çıkan saçlarımı da döktü. Diğer kullandığım ürün ile alakası yok bunun rengi çok mavi diğer ürün ölçekte su gibi dururdu, şişede rengi mavi idi. Bu ise ölçekte masmavi resmen çok gıda boyası katılmış gibi bir şey hissettim. Şikayet edeceğim. Dilekçe hazırlattım. Para iade konusuna hiç gitmeyeceğim arıyorsun oradan oraya aktarıyorlar hep geçiştirme. Eskiden aldığım adamdan da özür diliyorum. Belki profesyonel falan değildin adamın kapıda ödemesi de yoktu ama dürüst adamdı.

Uraw Kozmetik Olumsuz Yorumları Siliyor

Yaklaşık 1 ay önceden uraw kozmetik 'ten 4 şişe Mavi su aldım. Kullanmaya başladım saç dökülmem durmadı giderek arttı. Bu durumu dile getirmek için reklam sayfalarına yazdım küfürsüz hakaretsiz. Yazdığım ifade aynen şu şekildeydi. '' 4 şişe aldım. 2 gün sonra başlayalı 1 ay olacak. Mucize beklemeyin. 3-4 günde dökülmenin durduğu filan yok. Dökülme giderek artıyor. Uraw müşteri hizmetlerini aradığımda dökülmenin normal olduğunu söylediler. Ürüne başladığımda saçlarım daha iyi durumdaydı. Tüylenme olayına rastlamadım''. Birkaç yere bu şekilde yazdım yazdığım yorumlara destek beğeni gelince yorumları hemen kaldırdılar. Aynı yorumu uraw kozmetik alışveriş sayfasına da yaptım. Sonra müşteri hizmetlerini aradım neden yorumumu siliyorsunuz diye, saat başında yorumların silindiğini söyledi. Saat başında yorum siliniyorsa 1 hafta öncenin yapılmış olan olumlu yorumları nasıl duruyor diye sordum. Bunu yetkililere söyleyeceğini ifade etti. Yetkili biriyle görüştüm aynı d