Ana içeriğe atla

Uraw Kozmetik Mavi Serum Gönderilmedi

Ürünü 29.11.2019 tarihinde akşam üstü satın aldım. Yurtiçi Kargo ile gönderileceğini söylediler. Çarşamba günü uçağım olduğunu belirttim. Salı günü elimde olacağını söylediler .Pazartesi günü aradığımda ürünün kargoya verilmediği cevabını alıyorum. Daha sonra gideceğim yere adres değişikliği yaptırıldı ve bugün o kadar aramama rağmen WhatsApp'tan yazıp çevrim içi oldukları halde cevap verilmiyor. E mail adresimde attıkları ödediğim dekont var onunla birlikte tüketici hakkına gidip şikayet edeceğim!.


Sizlerde bu şikayet hakkında alt kısımdan yorum göndererek konuya katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Ateş dedi ki…
Benimde 2 ay geçti maalesef herhangi dönüş yok şikayet ettim sonucu bekliyorum

Diğer Şikayetler

Uraw mavi serum minoxidil ve doğum kontrol hapı içeriyor

Şubat 24, 2020 TÜBİTAK'tan alındığı iddia edilen resimde geçen rapor doğru mu acaba? Rapordaki İçeriğinde doğum kontrol hapı ve Minoxidil olduğu yazıyor. Kutu içeriğinde bu maddeler yazmıyor. Minoxidil'in %5'ten fazla içermesi özellikle erkekler için son derece riskli.

Uraw Tüy Dökücü Ve Azaltıcı Sprey

Hiçbir şekilde tüyleri dökmüyor 10 dakika bekletmeme rağmen tüylerimin yarısından çoğu dökülmedi memnun kalmadım yanında maske ve jel veriyorlardı ama jelde gelmedi çok büyük ümitlerle almıştım maalesef beklentilerimi karşılamadı uraw kozmetik iade istiyorum

Uraw Kozmetik Prime color Ürün Kalitesizliği

Uraw Kozmetik'den 7 parça ürü aldım. Hiçbir sonuç alamadığım birinci ürün "Prime color" beyaz saçları ana rengine döndürüyor diye kullandık. İki buçuk ay hiçbir sonuç almadım. Ben ve iki kız arkadaşım daha kullandık hiçbir sonuç almadık. İade için de yorucu bir iletişim süreci yaşadım. Showroom'dan aldık gidip görelim diye. Hiçbir ürününden memnun kalmadım. Kirpik serumu dış kabı bile iki günde çatladı. Prime color ürününün saçları ana rengine dönüştüğüne inanmıyorum. Ünlülerin de 2,5 ay bu ürünü kullanıp sonra insanlara önerdiğine hiç inanmıyorum. Ayrıca başlangıç için küçük bir kısma uygulamaya başladım. Aynı sonuç mecbure dip boya yapmak zorunda kaldım. Üarkadaşımızın sonuçları.

Uraw kozmetik mavi serum iç organlara yan etki yapıyor

Şubat 12, 2020 Uraw Kozmetik Mavi serumu saç çıkaracak diye 5 ay kullandım. İlk başlarda saç dökülmesi kesildi ve iki ay içinde tüylenme ve saç çıkması başladı. Sonradan saçlar çıktıktan sonra roller tarak kullanmayı bıraktım. 3 aydan sonra saç derimde kaşıntı ve pullanma ile birlikte dökülmeler başladı. Saç derisiyle birlikte saçlarım dökülmeye başladı. Mavi serumu kullanmayı 10 gün bıraktım. Bu süre zarfında saç derimi nemlendirici takviyesiyle iyileştirdim. Saç derim düzeldikten sonra tekrar Mavi seruma başladım. Fakat iki günlük kullanım sonunda saç derim tekrar pul pul kuruyup dökülmeye başladı. Serumu kullanmayı bıraktım. Saç derisi iyileşince 5 ay sonunda başladığım noktaya geri geldim. Şu an için Mavi serumun saç derimden başka hangi iç organlarıma zarar verdi veya vücuduma nasıl bir zararı oldu bilinmiyor. Uraw Kozmetik'e şikayetimi ilettiğimde bana doktora müracaat etmemi söylediler. Bende yeni kullanacaklara veya kullananlara tekrar düşünmelerini belirtiyorum.

Uraw Kozmetik Bir Tane Tüyüm Bile Dökülmedi

Ben yaklaşık 20 gün önce uraw tüy dökücü sprey aldım. Kullanma talimatına birebir uygun bir şekilde kullandım ama bir tane tüyüm bile dökülmedi. Normal sudan hiçbir farkı yoktu. Defalarca denedim ama hep aynı sonuç. Verdiğim paraya ve zamana yazık oldu.

Uraw Kozmetik 331 TL'mi İade Etsinler

Https://www.urawshop.com sipariş verdim. At kuyruğu bitki özlü şampuan. Ürün geldi. 331 TL kendi sitesinde 82 TL diyor. Bunun için müşteri hizmetlerine ve WhatsApp numaralarına bildirdim. Fatura düzeltileceğini söyleyip sizlere hem mail yolu ile hem de kargo olarak yönlendireceğini söylediler. Mail hiçbir şekilde düzeltilip gönderilen bir fatura olmadı. Bugün akşam üstü kargo geldi. Açtım baktım eski gönderdikleri faturanın aynısı. Bir daha yeniden düzenleyip göndermişler. Bir şampuan 331 TL olamaz. Haydi olsun diyelim kendi resmi sitelerin de 82 TL yazıyor. Madem öyle benim 331 TL mi iade etsinler. Ürünleri açılmadı. Jilatini dahi üstünde faturada ne yazmışlarsa hangi ürünse kendilerine göndereğim.

Uraw Kozmetik Saç ve Vücuda Zararları Var

Tam 4 şişe aldım ve çöpe attım. 1 tanesini kullandım. Saça faydası yok aksine saça ve vücuda zararlı. Buraya olumlu yorum yazan firma sakinleridir. Kafamda yanmalar oldu. Derim su topladı. Olanları döküyor ve de basım dönüyor. Yan etkisi hala kafamda. Saça zerre faydası yok. Bence devlet bunu yasaklamalı. Lütfen yetkililer el atın.

Uraw Kozmetik Ciddi Saç Döküyor

Uraw Kozmetik 'ten yaklaşık 3 hafta önce aldığım serumu kullanıyorum saçlarım felaket şekilde dökülmeye başladı. Avuç avuç saç döküyor. Mavi serum mağduru olarak yazıyorum. Arkadaşlar uraw kozmetik ' ten 2 tüp aldım. Bir ümitle kullanmaya başladım. Gerçekten sonuç çok kötü olan saçlarım iyice açıldı. Kesinlikle insaniyet namına bu yorumu yazıyorum almayın. Parasını geçtim gerçekten olan saçlarınızı kaybedersiniz. Ben yaşadım siz yaşamayın saygılarla iyi günler dilerim...

Uraw Kozmetik Ürünü Satın Alalı 6 Gün Oldu Kargo Gelmedi. Müşteri Hizmetleri Açmıyor

Ürünü satın alalı 6 gün oldu Kargo gelmedi. Müşteri hizmetleri açmıyor. Parasını ödediğim ürünü alamıyorum ve bu durumu anlatacak muhatap olacak kimse yok. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz açan geri dönüş yapan yok. Sözde kurumsal büyük bir firma ya paramı verin ya ürünü gönderin yeter