Ana içeriğe atla

Uraw Blue Hair Pişmanlığı

Neredeyse 7-8 ay başka bir yerden losyon alıp kullanıyordum. 140 liraya alıyordum saçıma da çok iyi geldi. Bayağı kapandı sadece ön şakak bölgeleri kalmıştı. Uraw reklamlarını ve profesyonelliğini görünce, Uraw'ı tercih ettim. 3 tane aldım kampanya var diyerek 300 lira civarına geldi kapıda ödemeli olarak. 2 ay oldu. Saçın çıkmasını bırak çıkan saçlarımı da döktü. Diğer kullandığım ürün ile alakası yok bunun rengi çok mavi diğer ürün ölçekte su gibi dururdu, şişede rengi mavi idi. Bu ise ölçekte masmavi resmen çok gıda boyası katılmış gibi bir şey hissettim. Şikayet edeceğim. Dilekçe hazırlattım. Para iade konusuna hiç gitmeyeceğim arıyorsun oradan oraya aktarıyorlar hep geçiştirme. Eskiden aldığım adamdan da özür diliyorum. Belki profesyonel falan değildin adamın kapıda ödemesi de yoktu ama dürüst adamdı.


Sizlerde bu şikayet hakkında alt kısımdan yorum göndererek konuya katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Birde orjinal ürün diyor yalancılar gıda boyası ile mavi renk yapıyorlar içine de çok ciddi ağır etkileri olan kimyasallar atıyorlar ileride çok sorun çıkarıyor vücutda bu firma sahtekar
Akın dedi ki…
Bahsi geçen adam sanırım bingöllü fatih evet bende ondan alıyordum 3. ay sonunda saçlarım tamamen çıkmaya başlamıştı reklamlar da uraw mavi serum gördüm fiyatı da uygun olduğu için aldım maalesef çıkan saçlarım tekrar döküldü bingöllü fatih şuan profesyonel oldu siparişleri Web siteden alıyor hızlı kargo binox mağazası felan açmış yarın sipariş vereceğim tekrar en güzeli içimizden biri olan bu adamdan almak böyle firmalar insanı dolandırmaktan geri durmuyor
Kutlu dedi ki…
Valla kim olursa olsun ben saç çıkarma konusunda hiçbir ürüne güvenmem şahsen. Uraw profesyonel satış stratejisi kullanarak insanları kandıran dolandırıcı şebekelerinden yalnızca biri. Temennim devletin bu olaya bir an önce el atması ve insanların mağduriyetlerini giderme de yardımcı olmasıdır.
Kudret dedi ki…
Bu devirde reklamlara güvenilmiyor işte beyfendi. Merdivenaltı firmalar bile dediğiniz gibi kendini profesyonel gösteriyor. Keşke kullandığınız ürünü bırakmasaydınız. Hem çok daha fazla para vermişsiniz hemde rezalet bir şekilde saçlarınız dökülmüş
Burak İlk dedi ki…
Ürün çok iyiyse zaten her yerde reklam yapılmasına gerek yok diye düşünüyorum. Uraw Kozmetik her yerde reklamını yaptı bu sahte serumun, ünlüler bile reklam filminde oynadı, ama sonuç o ki saçları döküyor, çıkarması gereken yerde.
Yavuz dedi ki…
Keşke değiştirmeseymişsiniz eski ürününüzü... İnsanları ne kadar kolay dolandırabiliyorlar ya bu iş bu kadar basit olmamalı. Giden paramıza mı üzülelim yoksa daha da dökülen saçlarımıza mı, harcadığımız vakte mi, para iadesi için harcadığımız nefese mi ? İnsanların duygularıyla oynamayın bari. kaldı ki para sokaktan toplanmıyor emek harcıyoruz o paraları kazanmak için...
Batuhan dedi ki…
Önceden bende xx markasını kullanıyordum. Etkisi vardı ama çok azdı. Uraw Blue Hair'in reklamları çok dikkatimi çekti. Reklamlara bu kadar bütçe ayıran bir firmanın ürününün kalitesi tartışılmaz diye düşündüm. Ama yanlış düşünmüşüm. Diğer firmada çıkan saçlarımı da döktü. Hem de diğerinden daha pahalıydı. İade için de aradığımda yapmam gerekenler çok uzun olduğu için hiç uğraşmadım. Pişmanlığımla kaldım.
harun dedi ki…
uraw pişmalıktır. gerçektende çok mavimsi bir şeyler katmışlar gibiydi. neyse dedik saçımız< çıksında rengi önemli değildi. ama 2-3 şişe kullandım saçlarım daha fazla dökülmeye başladı. iade etmek sitedim almadılar. arda kampanya yapıyorlar sakın kanmayın. ürünler çok kötü hiç bir faydası yok
Doğukan dedi ki…
Sanırım yaşadığımız durumu en iyi özetleyen atasözü şu olsa gerek kendimde mağdur olduğum için yazıyorum.Dimyata Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan Olmak. Daha fazla saç çıksın diye aldık evdeki bulgurdan da olduk.
Mahmut dedi ki…
Zaten memnun kaldığın bir başka serum varmış keşke doğru bildiğin yoldan şaşmasaydın, ama oldu bir kere mavi serum almayın, aldırtmayın benimde saçlarım döküldü mavi serum yüzünden ama şuan başka bir serum sipariş ettim yaklaşık 1 aydır kullanmama rağmen çok memnun kaldım.
erenacisu dedi ki…
Malesef bizim halkımız reklamı çok seviyor ve reklamdaki şeylere çok çabuk kanıyorlar.Oysa bilmiyorlar ki iyi ürünün reklama ihtiyacı olmaz. Heleki bu dönemde sosyal medya üzerinden çok kolay reklam yapım insanları çok kolay kandırıyorlar.
Can dedi ki…
İlacın hissiyat olarak varlığının hissedilmesi amacıyla boya katılması durumuna sık rastlanılmaktadır. Saçlarınızı döktüğünü geç fark etmiş olmalısınız. Para iadesi bu tip konularda başlı başına sorun olmuştur. Bu nedenle de tavrınız gerçekten de mantıklı olmuş. Saçlarınızın eski formuna kavuşması dileğiyle.
metinalp dedi ki…
Zaten bu tür durumlarda para iadesi almak oldukça zordur sonuçta firma malını biliyor iade yapar mı hiç ? O yüzden tek çare dediğiniz gibi yasal yollara giderek hakkınızı aramak olacaktır. Bu tür yasal yollara ne kadar çok kişi başvurursa firma o kadar çabuk cezalandırılacaktır diye düşünüyorum.
Mert dedi ki…
Reklamlara kanıp böyle bir şey yapmanız ne kadar etik bilemiyorum ama bir ürün almadan önce iyice araştırmanızı öneririm. ama gel gör ki ülkemizde ihtişama çok önem verilir o yüzden arkadaşlar ihtişam düşkünü olmayı bırakıp asıl konuya önem vermenizi istiyorum adam dolandırılmış. burada şikayet et demeniz gereken yerde adama öğüt veriyorsunuz.
Umut dedi ki…
Merhaba bende bir mavi serum kullanıcısı olarak kendim aptal gibi hissediyorum para verdim belki bir işe yarar diye sonra saçlarım dökülmeye başladı daha sonrasında yaşananları anlatmak dahii istemiyorum o kadar berbat bir ürün ki ne diyeceğimi bilemiyorum sizde keşke bir önceki ürünü kullanmaya devam etseydiniz.
tarıksaltan dedi ki…
Söz konusu sağlık olunca, özellikle bu tür görüntüyü etkileyen bir husus olduğu zaman kesinlikle fiyatlardaki düşüklüğe insanlar aldanmamalı. Kampanya ve birkaç ünlünün çıktığı reklamlar ile halk kandırılarak sömürülüyor. Bunlardan bir tanesinin de Uraw olduğunu yorumlar sayesinde görmüş bulunuyoruz. Yaklaşılmaması gereken bir firma gerçekten.
mustafasahin dedi ki…
Zaten buna benzer durumlarda para iadesi almak oldukça zordur sonuç olarak firma malını biliyorum diye geçinip iade gerçekleştirmez O nedenle yapableceğeiniz tek ve en iyi şey yasal yollara başvurmak olacaktır. Bence ysal yollara ne kadar çok kişi başvurursa firmada o kadar çabuk kapatılır ve cezanlandırılır.
Ahmet İyi dedi ki…
Bu urunu kullanıpda memnun olan bir allahın kulu yokmudur. Ben kullandım sorun yaşadım belki sorun bendedir diye düşünürken bir baktım herkes soru yaşıyor. Fiyatda yine ucuz olmasından sorunlar yaşanıyor. Bende ilk aldığımda demiştim buna mavi boya atmışlar olmuş sana kozmatik ürün. Bence gram ayarlarınıda bilmiyorlar paket yap gönder parayı al mantığındalar. Bence fatura ile ilgili yerlere başvur peşini bırakma kardeşim.
Şahin dedi ki…
Firma hakkında gördüğüm kaçıncı şikayet inanın bilmiyorum. Çok geçmiş olsun firma kalitesiz ve dandik ürün satıyor ve hala şikayetlere iade taleplerine rağmen hala deli gibi satmaya ve reklam yapmaya devam ediyorlar. İade talebi başlattım inşallah param içeride kalmaz tek temennim bu ve umarım benim gibi başkaları da mağduriyet yaşamaz.
Ersen dedi ki…
Keşke diğer kullandığınız ürünü bırakmasaymışsınız. Olan olmuş artık geçmiş olsun. Adamlar sağlık satmak yerine, sağlık alıyorlar. Dertleri sağlık vermek değil, para kazanmak. Bence de hiç uğraşmayın müşteri temsilcileriyle felan hepsi aynı halt. Direk gidin yasal yollara başvurun.
Mustafa68 dedi ki…
Bakanlıktan izinleri de yok bu ürünlerin. Muhtemelen içinde kullanılması yasak kimyasallar var. İnsanlar saç çıkması için ücret ödüyorlar hem ellerinde ki ücretten hem de kafalarında ki saçtan oluyorlar. Bakanlığın bu işe el atması şart.
ömer dedi ki…
Şikayet konusundaki tutumunuza hayran kaldım, tabiki şikayet edin. Profosyonellik falan yok, tamamen stok fotoğraflarla insan kandırmaca. Ünlülere basıyorlar parayı, insanlarda onlara güvenerekten alıyorlar, sonra da mağdur oluyorlar. Şaka gibi gerçekten, hani saç çıkarma vaadi var ama niye saçları döküyor. Bari suya gıda boyası katıp gönderin arkadaş. :)
Fırat dedi ki…
Sizin yerinizde olsam ilk önce 1 adet alırdım deneme amaçlı olarak. Siz de haklısınız indirimi görünce insan dayanamıyor. Ama keşke biraz daha araştırıp yorumları okusaydınız diye düşünüyorum. İnsanın bir tane cildi var o yüzden çok temkinli olmak lazım.Saçı geçtim saç köklerine de zarar verebilir.
vakkassahin dedi ki…
Arkadaşlar bu herifler bu şekilde bir sürü insanı mağdur bırakmışlar. Geçmiş olsun kardeşim. 300 TL az para değil gerçekten. Nasıl kazandığınızı ne zorluklarla o paralara sahip olduğunuzu bilmeden dolandırıyorlar ya gerçekten çok yazık.

Diğer Şikayetler

Uraw Kozmetik Yetkililer Bu Ürünlere Satış İzni Vermemeli

Yaklaşık 2 aydır bu ürünü kullanmama rağmen hiçbir faydasını görmedim. Kalan serumu da çöpe attım. Nasıl bu kadar rahat hiçbir faydası olmayan bir ürünü reklam ve tanıtımını yapabiliyorlar. Yetkililer nasıl müsaade ediyor anlamış değilim. Bir de tanıtımını yapan ünlüler yazık ya zerre kadar faydasız bir ürünü nasıl bu kadar reklamını yapıyorsunuz.

Uraw Kozmetik Ciddi Saç Döküyor

Uraw Kozmetik 'ten yaklaşık 3 hafta önce aldığım serumu kullanıyorum saçlarım felaket şekilde dökülmeye başladı. Avuç avuç saç döküyor. Mavi serum mağduru olarak yazıyorum. Arkadaşlar uraw kozmetik ' ten 2 tüp aldım. Bir ümitle kullanmaya başladım. Gerçekten sonuç çok kötü olan saçlarım iyice açıldı. Kesinlikle insaniyet namına bu yorumu yazıyorum almayın. Parasını geçtim gerçekten olan saçlarınızı kaybedersiniz. Ben yaşadım siz yaşamayın saygılarla iyi günler dilerim...

Uraw Kozmetik Mavi Serum Şikayeti

Uraw Kozmetik 'ten 4 şişe mavi serum aldım. Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve saçlarım sağ ve sol tarafları açılmaya başladı. Pazartesi günü bizzat bakanlığa şikayet edeceğim ve gerekli hukuk işlemlerine başlatacağım.

Uraw Kozmetik 331 TL'mi İade Etsinler

Https://www.urawshop.com sipariş verdim. At kuyruğu bitki özlü şampuan. Ürün geldi. 331 TL kendi sitesinde 82 TL diyor. Bunun için müşteri hizmetlerine ve WhatsApp numaralarına bildirdim. Fatura düzeltileceğini söyleyip sizlere hem mail yolu ile hem de kargo olarak yönlendireceğini söylediler. Mail hiçbir şekilde düzeltilip gönderilen bir fatura olmadı. Bugün akşam üstü kargo geldi. Açtım baktım eski gönderdikleri faturanın aynısı. Bir daha yeniden düzenleyip göndermişler. Bir şampuan 331 TL olamaz. Haydi olsun diyelim kendi resmi sitelerin de 82 TL yazıyor. Madem öyle benim 331 TL mi iade etsinler. Ürünleri açılmadı. Jilatini dahi üstünde faturada ne yazmışlarsa hangi ürünse kendilerine göndereğim.

Uraw Kozmetik Üründe Saç Çıkartır Diye Bir Şey Yazmıyor!

Mavi serum ürününüzü geçen gün satın aldım. Ancak aldığım ürünün hiçbir yerinde doğrudan ya da dolaylı olarak saç çıkartır diye bir şey yazmıyor! Neden yazmıyor diye soruncada mesajlarımı siliyorsunuz. Madem yazmıyorsunuz neden böyle iddia da bulunuyorsunuz? Kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra ürünü kullanmadım.

Saç çıkaran binox mu yoksa uraw mı

 Sosyal medya da dolaşırken bingöllü fatih saç çıkaran losyon olarak 2014 yılında tanınan daha sonra 2018 yılında saç çıkaran binox olarak bilinen ilaçın takipçilerinin böyle bir paylaşımını gördüm. Binox kullananlar eskiden bu zamana kadar hiç yan etki şikayeti olmamıştı. İletişim sorunları tedaviyi 7.8 ayında bırakıp saçları döküldüğü için vb şikayet gördük. Bunlarda binlerce kişinin kullandığı binox içinden çıkması normal olsa gerek. Uraw ın foyası düştü gerçekler yol alıyor. Bingöllü fatih ' Binox bir hayal ürünü değildir ' dediğin de çok haklıydı.

Uraw mavi serum minoxidil ve doğum kontrol hapı içeriyor

Şubat 24, 2020 TÜBİTAK'tan alındığı iddia edilen resimde geçen rapor doğru mu acaba? Rapordaki İçeriğinde doğum kontrol hapı ve Minoxidil olduğu yazıyor. Kutu içeriğinde bu maddeler yazmıyor. Minoxidil'in %5'ten fazla içermesi özellikle erkekler için son derece riskli.

Uraw Kozmetik Her Hafta Fiyatı Yükseliyor

Haftada bir fiyat artışı sağlanıyor. Müşteri temsilcileri sıfır bilgi. 2. Ürünümü aldım ilk ürün güzeldi ama 2. Üründe ne olduysa şişe değişti herhangi bir fayda yok. Fiyatlar zaten sürekli artıyor.