Ana içeriğe atla

Uraw Kozmetik Yetkililer Bu Ürünlere Satış İzni Vermemeli

Yaklaşık 2 aydır bu ürünü kullanmama rağmen hiçbir faydasını görmedim. Kalan serumu da çöpe attım. Nasıl bu kadar rahat hiçbir faydası olmayan bir ürünü reklam ve tanıtımını yapabiliyorlar. Yetkililer nasıl müsaade ediyor anlamış değilim. Bir de tanıtımını yapan ünlüler yazık ya zerre kadar faydasız bir ürünü nasıl bu kadar reklamını yapıyorsunuz.


Sizlerde bu şikayet hakkında alt kısımdan yorum göndererek konuya katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Rıza dedi ki…
Mavi rengini de sahtekarlar gıda boyası ile yapıyor birde orjinal saç serumu diyorlar ben araştırdım mavi suyun babası Bingöllü fatih
Kutlu dedi ki…
Siz yine az kullanmışsınız. Arkadaşım tam 6 ay düzenli olarak bu ürünü kullandı. Her seferinde umut dolduydu çocuk. Ama ne yazık ki tek bir saç teli çıkmadı. Aksine dökülmeler ve yaralar meydana geldi. Siz siz olun bu üründen ve piyasadaki diğer saç çıkarmayı vaat eden ürünlerden uzak durun.
Berkan dedi ki…
Keşke devletimiz kendisi sağlık konusunda araştırmalar yapıp çözüm üretse de bu tarz dolandırıcılara yelken açılmasa.
Kudret dedi ki…
Yaşadığınız bu olay bana, kutudan salatalık çıkma olayını hatırlattı. Allah bilir belki içine su koymuşlar. Geçmiş olsun, en azından sağlığınzıa bir zarar gelmemiş. Bununla geçmiş olsun tekrardan
erenacisu dedi ki…
O reklamda oynayan ünlülerin kafası rahat.Onlar sadece aldıkları paraya bakıyorlar.Olan bu ürüne para verip kullananlara oluyor.Hadi parasında geçtim böyle bir şey insanı manevi olarak da yıpratıyor.Bir şeyi düzenli olarak kullanıp sürekli para ödüyorsun ve sonucunda koca bir hayal kırıklığı...
Burak İlk dedi ki…
İnsan hayret ediyor gerçekten, bu denli şikayetin ve olumsuz yorumların olduğu bir ürün nasıl olur da hala bu kadar satış rakamı yakalıyor inanılır gibi değil. Ünlüler keşke reklamda oynamadan önce kullansalar ve insanların umutları ile oynayan bu firmaya daha fazla prim verilmese.
Yavuz dedi ki…
Yazık gerçekten insanları kandırmak dolandırmak bu kadar basit mi satanların pardon dolandıranların vicdanı yok hadi o reklamda oynayan ünlülerin de mi vicdanı yok ? Birazcık maddi çıkar için insanların umutlarıyla oynamak gerçekten bencillik ve vicdansızlıktan başka bir şey değil. Bir an önce bu işin çaresine bakılmalı yazık...
Batuhan dedi ki…
Neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki ? Artık herkesin derdi para olmuş. Kimse kimseyi düşünmüyor. Para kazanmak için milyonların sağlığını tehlikeye atıyorlar. Dediğiniz gibi işin en komik kısmı da yetkililer gerekeni yapmayıp izliyorlar. Kullanan herkese geçmiş olsun.
harun dedi ki…
reklamın iyisi kötüsü olmaz . milleti kandırmak için iyi reklam yapmışlar. ürünler hiç bir işe yaramıyor . üstelik hem fiyatı fazla hemde hizmet cok kötü. ürünler iade olmuyor. bende çöpe atacağım. ama bakanlığa şikayet edeceğim . daha fazla insanın canı yanmasın
Doğukan dedi ki…
Bu ürünleri satan eczanelere de ceza verilmeli diye düşünüyorum. Bunların orijinallik bandrolü felan bir şey yok mu bu nasıl denetim anlayamadım sağlığa zararlı olan ürünlerin satışına nasıl müsade ediliyor. Göz mü yumuluyor ?
Mahmut dedi ki…
Kardeşim tek diyeceğim o ürünü 2 ay değil 1000 yıl bile kullansan faydası olmaz, faydasını geçtim zararı oluyor, ben dava açtım ama birşey çıkacağını zannetmiyorum Çünkü; dolandıracak adam herşeyin planını yapar öyle dolandırır zaten farklı firma adlarına kesilmiş faturalar.
Can dedi ki…
Çöpe atmanız isabetli olmuş. Çünkü hırsla arttırılan kullanımların zararı gene kullanıcıları etkilemektedir. Reklam tanıtım olayı, büyük bir pazar payına sahip olmasından kaynaklanıyor. Haliyle de bütün pazarlama stratejileri yüksek rakamlara oluşturuluyor. Amaç sadece ürün satmak olunca ürünün itibarına da zaman zaman özen gösterilmeyebiliyor.
metinalp dedi ki…
Reklamlar aldatmacadır, internetten araştırırsanız bir çok firmanın reklamlarda şaşırtıcı hileler kullandığını görebilirsiniz. O yüzden bu olumsuz deneyimi ileride ki alışverişleriniz de dikkate almanız sizin yararınıza olacaktır. Ürünü araştırmadan satın almayınız, geçmiş olsun.
Mert dedi ki…
Mavi serumun Allah belasını versin demekle cümleme başlıyorum aynı sorunları yaşadım ben de 5 ay kullandım dile kolay ama artık gına geldi müşteri hizmetlerini aradım bir gün aramaz olaydım zeka yoksunları iq seviyesi düşük insanlar var anlatıyorum ürünün ne kadar kalitesiz olduğunu ama anlamak istemiyorlar diretmeye devam ediyorlar geri iade istedim ama onuda yapmadılar.
Umut dedi ki…
Mavi serum pişmanlıktır kesinlikle almayın bakanlık müsaade etmiyor bunlara ama hep sözde kalıyor hadi bakalım bu yorumu da görüp gerekli işlemlere başlasınlar bakalım ama kimsenin umrunda değil milletin dolandırılması kalanını çöpe atman pek isabetli bir karar olmuş çünkü kullanmaya devam etseydin daha çok zarar görecektin.
tarıksaltan dedi ki…
Gerçekten benim de anlayamadığım tek nokta bu arkadaşlar. Nasıl bu reklamlara ya da bu ürünler ile halkın kandırılmasına izin veriliyor? Şikayetlerin toplandığı ya da bunların denetlendiği bir merkez yok mu? İnsanları aldatmak ve paralarını almak bu kadar kolay mı? Bilinçli olmak ve bu tür dolandırıcı firmalardan uzak durmak gerek.
Ahmet Ozel dedi ki…
bu tarz urunler ıcın hep dusunurdum acaba renklı bır su mudur? rabaratuar ortamında bunların testlerı yapılıyor mu gozle gorulen yada tıbbı / bılımsel kanıtları varmı dıye gun gectıkce ınancımızda kayboluyor bu nedenle sanada tesekkurler uraw
mustafasahin dedi ki…
zaten onların amacı ürünlerinin iyi olduğunu kanıtlamak değil fazla satmasını sağlamak bü yüzden reklam aracını kullanıyorlarki bakın sizde başarılı olmuşlar malesef. Ayrıca ürünleri daha fazla zarar görmeden çöpe atmanız iyi olmuş
Ahmet İyi dedi ki…
Bu ürünü kullanarak fayda gören ben görmedim ve ünlülere gelince onlar reklam için alacağı paralara bakarlar . Keşke almadan önce internetdeki yorumlara bakarak alsaydınız bende kullandım fakat bir faydası açıkcası hiç olmadı. Onaylı bilgisi veriliyor fakat onaylarının gerçek olduğunu sanmıyorum hocam geçmiş olsun bir daha almadan yorumlara bakmanı tavsiye ederim .
Şahin dedi ki…
Sağlık ürünü diye satıp insanların hayatlarıyla bildiğiniz sağlığıyla ve cildiyle oynayan başka bir ürün ve yine Uraw. Ürünü alanlardan biri de benim ve firmadan şikayetçi olanlardan biri de benim ve benim gibi binlerce insan var şikayetleri de benimle aynı bitmiyor her geçen gün artıyor. İade talebi başlattım iade olmazsa da şikayet başlatacağım.
veliusta dedi ki…
Dökülme problemlerinde mutlaka beklemek ya da şampuan, yağlar, kürler vs ile zaman kaybetmek yerine mutlaka bu alanda uzman bir doktora muayene olmak gerekir.bunu unutmayalım.Sağlığımızı doktorlar harici sosyal medya vs gibi alanalrda gördüğümüz reklamalra inanıp hiç araştırmadan aldığımız ilaçlara güvenmeyelim.Ve bu gibi durumlarda en önemlisi dikkatlı olalım.
Ersen dedi ki…
O ünlülerinde işi gücü para. Tomarla para veriyorlar reklamını yaptıkları ürünler insan sağlığını olumsuz etkiler mi etkilemez mi bu durum onlarında pekte umurlarında değil. Yetkililere gelince, onlarda mağdur olanlar ses çıkarmayınca hallerinden gayet memnunlar. Başka kişilerinde mağdur olmaması için bence yasal yollar ile sesinizi duyurmalısınız. Geçmiş olsun.
Mustafa68 dedi ki…
Ünlüler acaba bu ürünü kullandılar mı veya bir yerde duydular mı? Bilmedikleri, yasal olmayan ürünlerin nasıl böyle reklamını yapıyorlar anlamış değilim. Bakanlık onayı olmamasına rağmen piyasa da bu kadar çok ürünleri olması da şaşırtıcı.
ömer dedi ki…
Az önce sitesini ziyaret ettim, hep stok görsellerden oluşuyor. Koymuşlar mankenleri, birkaç tanede ünlüyü. Yazıktır günahtır, bir sürü mağdur insan var türkiyede nasıl izin veriliyor halen bu sitenin açık kalmasına. Daha fazla insanın mağdur olmaması gerek. bu ürünleri alanlar olarak lütfen gerekli yerlere şikayetlerinizi bildirin.
Fırat dedi ki…
Siz faydasını görmediğinize dua edin bence. Bu üründen ne kadar ağzı yanan zarar gören insanlar var. Yorumları okursanız eğer ne kadar şanslı olduğunuzu görebilirsiniz. Zaten tv reklamlarında bile artık yalandan yere ünlüleri kullanıyorlar sanki onlar bu ürünü kullanıyor da tavsiye ediyormuş gibi.Dolandırıcılığın yeni şekli.
vakkassahin dedi ki…
Gerçekten çok güzel bir başlık. Bence de yetkililer bu ürünün satılmasına nasıl izin veriyorlar? Gerçekten anlamıyorum. Bu şekilde mağdur olan ve şikayette bulunan bir sürü insan varken kimsenin hiç bir şey yapmaması gerçekten çok ayıp. Burada tehdit edilen şey sağlık.

Diğer Şikayetler

Uraw Kozmetik Ciddi Saç Döküyor

Uraw Kozmetik 'ten yaklaşık 3 hafta önce aldığım serumu kullanıyorum saçlarım felaket şekilde dökülmeye başladı. Avuç avuç saç döküyor. Mavi serum mağduru olarak yazıyorum. Arkadaşlar uraw kozmetik ' ten 2 tüp aldım. Bir ümitle kullanmaya başladım. Gerçekten sonuç çok kötü olan saçlarım iyice açıldı. Kesinlikle insaniyet namına bu yorumu yazıyorum almayın. Parasını geçtim gerçekten olan saçlarınızı kaybedersiniz. Ben yaşadım siz yaşamayın saygılarla iyi günler dilerim...

Uraw Kozmetik Mavi Serum Şikayeti

Uraw Kozmetik 'ten 4 şişe mavi serum aldım. Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve saçlarım sağ ve sol tarafları açılmaya başladı. Pazartesi günü bizzat bakanlığa şikayet edeceğim ve gerekli hukuk işlemlerine başlatacağım.

Uraw Kozmetik 331 TL'mi İade Etsinler

Https://www.urawshop.com sipariş verdim. At kuyruğu bitki özlü şampuan. Ürün geldi. 331 TL kendi sitesinde 82 TL diyor. Bunun için müşteri hizmetlerine ve WhatsApp numaralarına bildirdim. Fatura düzeltileceğini söyleyip sizlere hem mail yolu ile hem de kargo olarak yönlendireceğini söylediler. Mail hiçbir şekilde düzeltilip gönderilen bir fatura olmadı. Bugün akşam üstü kargo geldi. Açtım baktım eski gönderdikleri faturanın aynısı. Bir daha yeniden düzenleyip göndermişler. Bir şampuan 331 TL olamaz. Haydi olsun diyelim kendi resmi sitelerin de 82 TL yazıyor. Madem öyle benim 331 TL mi iade etsinler. Ürünleri açılmadı. Jilatini dahi üstünde faturada ne yazmışlarsa hangi ürünse kendilerine göndereğim.

Uraw Kozmetik Üründe Saç Çıkartır Diye Bir Şey Yazmıyor!

Mavi serum ürününüzü geçen gün satın aldım. Ancak aldığım ürünün hiçbir yerinde doğrudan ya da dolaylı olarak saç çıkartır diye bir şey yazmıyor! Neden yazmıyor diye soruncada mesajlarımı siliyorsunuz. Madem yazmıyorsunuz neden böyle iddia da bulunuyorsunuz? Kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra ürünü kullanmadım.

Saç çıkaran binox mu yoksa uraw mı

 Sosyal medya da dolaşırken bingöllü fatih saç çıkaran losyon olarak 2014 yılında tanınan daha sonra 2018 yılında saç çıkaran binox olarak bilinen ilaçın takipçilerinin böyle bir paylaşımını gördüm. Binox kullananlar eskiden bu zamana kadar hiç yan etki şikayeti olmamıştı. İletişim sorunları tedaviyi 7.8 ayında bırakıp saçları döküldüğü için vb şikayet gördük. Bunlarda binlerce kişinin kullandığı binox içinden çıkması normal olsa gerek. Uraw ın foyası düştü gerçekler yol alıyor. Bingöllü fatih ' Binox bir hayal ürünü değildir ' dediğin de çok haklıydı.

Uraw mavi serum minoxidil ve doğum kontrol hapı içeriyor

Şubat 24, 2020 TÜBİTAK'tan alındığı iddia edilen resimde geçen rapor doğru mu acaba? Rapordaki İçeriğinde doğum kontrol hapı ve Minoxidil olduğu yazıyor. Kutu içeriğinde bu maddeler yazmıyor. Minoxidil'in %5'ten fazla içermesi özellikle erkekler için son derece riskli.

Uraw Kozmetik Her Hafta Fiyatı Yükseliyor

Haftada bir fiyat artışı sağlanıyor. Müşteri temsilcileri sıfır bilgi. 2. Ürünümü aldım ilk ürün güzeldi ama 2. Üründe ne olduysa şişe değişti herhangi bir fayda yok. Fiyatlar zaten sürekli artıyor.

Uraw Blue Hair Pişmanlığı

Neredeyse 7-8 ay başka bir yerden losyon alıp kullanıyordum. 140 liraya alıyordum saçıma da çok iyi geldi. Bayağı kapandı sadece ön şakak bölgeleri kalmıştı. Uraw reklamlarını ve profesyonelliğini görünce, Uraw 'ı tercih ettim. 3 tane aldım kampanya var diyerek 300 lira civarına geldi kapıda ödemeli olarak. 2 ay oldu. Saçın çıkmasını bırak çıkan saçlarımı da döktü. Diğer kullandığım ürün ile alakası yok bunun rengi çok mavi diğer ürün ölçekte su gibi dururdu, şişede rengi mavi idi. Bu ise ölçekte masmavi resmen çok gıda boyası katılmış gibi bir şey hissettim. Şikayet edeceğim. Dilekçe hazırlattım. Para iade konusuna hiç gitmeyeceğim arıyorsun oradan oraya aktarıyorlar hep geçiştirme. Eskiden aldığım adamdan da özür diliyorum. Belki profesyonel falan değildin adamın kapıda ödemesi de yoktu ama dürüst adamdı.

Uraw Kozmetik Olumsuz Yorumları Siliyor

Yaklaşık 1 ay önceden uraw kozmetik 'ten 4 şişe Mavi su aldım. Kullanmaya başladım saç dökülmem durmadı giderek arttı. Bu durumu dile getirmek için reklam sayfalarına yazdım küfürsüz hakaretsiz. Yazdığım ifade aynen şu şekildeydi. '' 4 şişe aldım. 2 gün sonra başlayalı 1 ay olacak. Mucize beklemeyin. 3-4 günde dökülmenin durduğu filan yok. Dökülme giderek artıyor. Uraw müşteri hizmetlerini aradığımda dökülmenin normal olduğunu söylediler. Ürüne başladığımda saçlarım daha iyi durumdaydı. Tüylenme olayına rastlamadım''. Birkaç yere bu şekilde yazdım yazdığım yorumlara destek beğeni gelince yorumları hemen kaldırdılar. Aynı yorumu uraw kozmetik alışveriş sayfasına da yaptım. Sonra müşteri hizmetlerini aradım neden yorumumu siliyorsunuz diye, saat başında yorumların silindiğini söyledi. Saat başında yorum siliniyorsa 1 hafta öncenin yapılmış olan olumlu yorumları nasıl duruyor diye sordum. Bunu yetkililere söyleyeceğini ifade etti. Yetkili biriyle görüştüm aynı d