Ana içeriğe atla

Uraw Kozmetik Mavi Serum Şikayeti

Uraw Kozmetik'ten 4 şişe mavi serum aldım. Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve saçlarım sağ ve sol tarafları açılmaya başladı. Pazartesi günü bizzat bakanlığa şikayet edeceğim ve gerekli hukuk işlemlerine başlatacağım.


Sizlerde bu şikayet hakkında alt kısımdan yorum göndererek konuya katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Caner dedi ki…
Şikayet edin bakanlık el atar olaya ama bizim halk ancak lafta şikayet ediyor
Muhsin dedi ki…
Orjinal mavi serumu biz üretiyoruz şeklinde videolar paylaştılar ama bugün görüyoruz ki hepsi kimyasal gıdasal mavi renk boya içeriyormuş
Kutlu dedi ki…
Ürünleri satarken saç çıkarıcı değil de saç dökücü olarak satsalar daha iyi olurdu resmen. Arkadaşımın saçları neredeyse yarı yarıya döküldü. Zaten bir miktar saçı vardı çocuğun, şimdi neredeyse hiç kalmadı. Psikolojisi bozuldu zavallının. Nasıl işe gideceğim ben diyor. İnsanlar için alay konusu olmaktan korkuyor.
Kudret dedi ki…
Heryerde söylüyorum yahu. Şöyle birkaç yüz liralık merdiven altı ürünleri kullanmayın diye. Sağlığınızdan daha mı önemli arkadaşlar. Lütfen doktora falan gidin böyle saçma şeylere kanmayın bile
Burak İlk dedi ki…
Umarım bakanlık artık üstüne düşeni yapar. Benim de aynı şekilde yanlar da açılma vardı mavi serumu kullanmaya başladıkça daha da fazla açılmaya başladı. Akıl sağlığını da etkiliyor bu gibi durumlar. Artık insanlarımız MAVİ SERUM yalanına inanmasınlar.
Yavuz dedi ki…
Bu durumdan ben de muzdaribim efendim... Ben de satın aldım bu ürünü hem de ne umutlarla bir bilseniz. Hevesli hevesli kullanmaya başladım ta ki olan üç beş tel saçımı da dökene kadar. Aynalara küstüm hem param hem de olan üç beş tel saçım gitti insanları dolandırmak bu kadar basit mi ? hiç mi vicdanları yok arkadaş...
Batuhan dedi ki…
Öncelikle geçmiş olsun. Bu sorunu yaşayan o kadar çok insan var ki, kimisi yasal yollara başvuruyor kimisi önemsemiyor. Ben önemsemeyenlerden olup sizi duyarlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum. Ama emin olun hiç bir faydası olmayacak. Çünkü ilk defa şikayet eden siz değilsiniz.
harun dedi ki…
ürünlerden 3 şişe kullandım . saçlarım daha hızlı dökülmeye başladı. bakanlıktan izinleri var mı bilmiyorum ama bende hemen şikayet edeceğim . sattıkları ürün çok ucuz bir şeyde değil. iade etmek istiyorum iadeyi almıyorlar. whatsaptan engellediler. ürünü satarken garanti verdiler ama şuan kimse ilgilenmiyor
Doğukan dedi ki…
Bence tamamen kel olmadan ürünü bırakın bende de aynı etkiyi yaratmıştı. Firmayla iletişime geçtiğimde daha az sürün vs gibi saçma sapan yanıtlar aldım. Bi işe yaradığını düşünmeden hepsini çöpe bastım. Size de tavsiye ederim tekrardan geçmiş olsun.
Mahmut dedi ki…
Bunun tek bir yolu var dediginiz gibi sadece sağlık bakanlığına yapılan şikayetler ciddiye alınıyor, yoksa mahkemeye başvur ee sonra farklı bir firma adına kesilen faturaları verince ne yapacaksın. Tek yol sağlık bakanlığı çıkartmayan saç çıkartıcı yapmışlar.
erenacisu dedi ki…
Kesinlikle şikayet etmelisiniz.Müşteri hizmetleriyle insanları oyalayıp bu işten sıyrılmaya çalışıyorlar.Sizin gibi bir sürü insanı bu şekilde mağdur bıraktılar.Umarım hakkınızı sonuna kadar arayıp istediğinizi alırsınız.Bence mağdur olan herkes bu şekilde hakkını aramalı
Can dedi ki…
Saçlarınızın açılmasına yönelik gelişmeyi kendi haline bırakmayınız. Kısa zamanda dermatolog önerisi almak, maruz kaldığınız hasarın indirgenmesine katkıda bulunabilir. Aksi takdirde uzun vadede ürünün aklınıza dahi gelmeyecek yan etkilerine maruz kalabilirsiniz. Şikayet etmenizden doğal bir şey yok ve kısa sürede gerçekten yetkililerin incelemeler yapması gerekmekte.
metinalp dedi ki…
Şikayetinizi yaptıktan sonra aynı sorunu yaşayan insanları da teşvik edin ve sonuna kadar peşini bırakmayın.İçerisinde insan sağlığına zararlı madde varsa gereğini yapacaklardır diye düşünüyorum. Gönül isterdi ki böyle hadiseler hiç yaşanmasın ancak günümüzde "kurnaz" firmalar çok fazla ne yazık ki. Geçmiş olsun.
Mert dedi ki…
Bildiğim kadarıyla artık bakanlık bile birşey yapamıyor yanlışmı biliyorum bilmiyorum ama insanları dolandırmaktan zevk alıyor dolandırma işini zevkle yapıyor adamlar beni de yaklaşık olarak 480 Tl dolandırdılar mavi serum yüzünden sağ ve sol taraflarda açılma meydana geldi aynı şekilde.
Umut dedi ki…
Tüketici hakem heyetine başvurmanı öneririm geçenlerde başka biir ürün için daha doğrusu uraw kozmetiğin şampuanı için başvurmuştum gerekli işlemler sonuçlandı ve tarafıma 2 kat fazlasıyla ödeme sağlandı eğer geri ödeme sağlanmasını istiyor iseniz bence tketici hakem heyetlerine gitmeninizi öneririrm.
tarıksaltan dedi ki…
Bana kalırsa Sağlık Bakanlığı ile direk iletişime geçip şikayetinizi paylaşmanız gayet doğru bir karar. Çünkü müşteri hizmetleri ile uğraşırsanız sizi kandıracaklar. 15 günlük süreçte gayet normal deyip kullanmaya devam etmenizi söyleyip işi uzatacaklar. En doğrusu sizin de dediğiniz gibi şikayetler için gerekli yerler ile iletişime geçmek olacaktır.
mustafasahin dedi ki…
Öncelikle geçmiş olsun bakanlık ile direk olarak iletişime geçip şikayet etme kararaınız çok isabetli olmuş. müşteri hizmetleri ile uğraşacak olursanız sizi kandırıp oyalayacaklardır. en iyisi söylediğiniz gibi şikayeti gerekli yerlere bildirmeli.
Ahmet İyi dedi ki…
Hocam geçmiş olsun malesef bu urun tam tersini yapıyor. Aslında saç dokuyoruz diye reklam yapmış olsalardı daha iyi olurdu. Bende döktü ve alerji yaptı iyiki sizde alerji yapıp daha kötü durumlara sebebiyet vermemiş. Size tavsiyen gidip bir sağlık kuruluşundan test yaptırıp ayrıca rapor almanız daha etkili olacaktır. Arkadasların yorumlarınada katılıyorum birçok yer vermişler oralarada başvuru yaparak işlemleri hızlandırabilirsiniz.
Şahin dedi ki…
Mavi serum ismini gördüğünüz yerde kaçın. Ürünü kullanıp memnun olan 1 kişi görmedim. Cidden ben de dahil ürünü çevremde ve internette kullananlara bakıyorum memnun olan ve işini gören bir kişi yok. Ve benim gibi iade talebi başlatıp parasını alamayanlar da var bu firma büyük bi rezalet..
veliusta dedi ki…
Hevesli hevesli ürünü sipariş verip beklemek ayrı.Geldiğinde paramın yandığını saçlarımın açıldığını görmek ayrı.Giden umutlarımda saçlarımla beraber dökülüyor ona mı yanayım.Biraz daha genç gözükelim kendimize bakalım dedik.başımıza gelmeyen kalmadı.Artık nasıl bir hayatsa yaşadığımız sonumuz hayrolsun.Bu kadar şiakyetle tutunamazlar ama yakında çıka rkokusu merak etmeyin.Bakanlık olaya erl atacaktır.
veliusta dedi ki…
Müşteri hizmetlerine dert yanmayın bence müşteri hizmetleri ile uğraşırsanız sizi kandıracaklar. Bu süreçte gayet normal deyip kullanmaya devam etmenizi söyleyip işi uzatacaklar ve buda daha çok zarar vercek.Bunun olmasındansa yetkili mercilere yasal yollar ile başvurmak daha sağlıklı.Ve ben doktora görünmeninde iyi bir fikir olduğundan yanayım.Yara filan çıkıtysa sizdede mutlaka gözükün doktora.
Ersen dedi ki…
Yasal ve hukuki işlemleri başlatmakta geç kalmayın. Sizin gibi çok madur var. Fazlaca şikayet olursa bakanlığın bu işe el atacağını düşünüyorum. Firma tam bir dolandırıcı. Saç sağlığı çokta umurlarında değil. Saçlarınız için üzgünüm. Çok geçmiş olsun.
Mustafa68 dedi ki…
Bu durumu farketmeniz iyi olmuş yoksa tüm saçınızdan olurdunuz. Bakanlık izinleri yok. Şikayetten sonra umarım ürün yasaklanır. Yoksa birçok insan hem saçından hem parasından olacak. Umarım şikayetiniz olumlu sonuçlanır.
ömer dedi ki…
İşlemleri ne kadar çabuk yaparsanız birçok insanada faydanız dokunmuş olur. Benim anlamadığım kimileri bu ürünü kullandığı vakit olumlu sonuç alıyor, kimisi en başında kötü sonuçlanıyor, sizin gibi. Kimiside ürünü bıraktıktan sonra eski haline dönüyor. İçindeki madde ilerki zamanlarda daha da kötü sonuçlara yol açabilir bilemeyiz. En iyisi hekime danışmak.
Fırat dedi ki…
Bu nedir ya nasıl bir dolandırıcılık şeklidir. Bence siz bu ürünü satarken saç dökülmesine yardımcı diye satın. O insanları kandırdığınız yeter artık her yerde yüzlerce sikayetiniz var. Kesinlikle bakanlığa şikayette bulunun hakkınızı arayın ve asla vazgeçmeyin.
vakkassahin dedi ki…
Bu şekilde bu dolandırıcı markayı şikayet ederek hakkınız olanı almak ve aramak ile çok güzel ve haklı bir iş yapıyorsunuz. Bu adamlara 10 kuruş paranızı dahi kaptırmak gerçekten
değmez. Hele ki emeğinizle kazandığınız para ise.

Diğer Şikayetler

Uraw Kozmetik Sağlık Bakanlığı Onayı yalanı

Bu paylaşımda sizlere Uraw Kozmetik Mavi Serum sağlık bakanlığı onayı yalanını aktaracağız. Uraw kozmetiğin şampuan serum ve diğer hiç bir ürününün maalesef sağlık bakanlığı onayı yoktur. Son zamanlarda hakkında binlerce şikayet oluşturulan bu firma her ne kadar paranın gücünü kullanarak şikayet siteleri ve diğer sitelerden şikayetleri sildirmeyi başarsa da artan şikayetleri gizlenmesi pek mümkün olmuyor. Başından bu yana insanları aldatarak mavi su adlı serumu satmayı başaran bu firmanın söylediği en büyük yalanların başında ' ürünümüz sağlık bakanlığı onaylıdır' yalanıdır. Gelin hep birlikte bunu inceleyelim. ÜTS (Ürün Takip Sistemi) başvurusu piyasaya sunulan her kozmetik ürünün muhakkak bildiri yapması gerekmektedir. Aksi halde ilgili kozmetik firması ürününü satışa sunamaz. Uraw kozmetik Web sitesine giriş yaptığınız da sitenin hiç bir yerinde Sağlık Bakanlığı Onayı var şeklinde bir ibare göremezsiniz. Bunun sebebi şudur. Eğer bu firma sitede bu ibareye yer verirse ilgi

Uraw Tüy Dökücü Sprey Kesinlikle İşe Yaramıyor

Uraw'ın kendi web sitesi üzerinden sipariş vermiş olduğum reklamlarda anlata anlata bitiremedikleri tüy dökücü spreyi üzerinde yazan tüm kullanım talimatını uygulayarak kullandım. Ancak kesinlikle hiçbir işe yaramıyor. Üstelik inanılmaz rahatsız edici bir kokuya sahip. Vaat ettiklerini yerine getirmeyen bir ürün olduğu için firma yetkililerin benimle iletişime geçmesini ve ürünün iade işlemlerinin başlatılmasını istiyorum!

Uraw Kozmetik Ciddi Saç Döküyor

Uraw Kozmetik 'ten yaklaşık 3 hafta önce aldığım serumu kullanıyorum saçlarım felaket şekilde dökülmeye başladı. Avuç avuç saç döküyor. Mavi serum mağduru olarak yazıyorum. Arkadaşlar uraw kozmetik ' ten 2 tüp aldım. Bir ümitle kullanmaya başladım. Gerçekten sonuç çok kötü olan saçlarım iyice açıldı. Kesinlikle insaniyet namına bu yorumu yazıyorum almayın. Parasını geçtim gerçekten olan saçlarınızı kaybedersiniz. Ben yaşadım siz yaşamayın saygılarla iyi günler dilerim...

Uraw mavi serum minoxidil ve doğum kontrol hapı içeriyor

Şubat 24, 2020 TÜBİTAK'tan alındığı iddia edilen resimde geçen rapor doğru mu acaba? Rapordaki İçeriğinde doğum kontrol hapı ve Minoxidil olduğu yazıyor. Kutu içeriğinde bu maddeler yazmıyor. Minoxidil'in %5'ten fazla içermesi özellikle erkekler için son derece riskli.

Uraw Kozmetik Mavi Serum Saç Çıkarmıyor

Ağustos, 2020 Uraw Kozmetik'in internet sitesinde ilk etapta 2 adet daha sonrada 6 adet Mavi serum aldım.   Sözde ilk bir ayda saç çıkartıyor diye satışı yapılan mavi serumu 8 aydır kulandım. Üstelik kendileri tarafında verilen talimatlara uyarak.   Ancak hiçbir faydası olmadı. Bu serum hiçbir işe yaramıyor. Paranızı boş yere vermeyin. Ben yaklaşık olarak 1000 TL ödedim çöpe gitti. 

Uraw Kozmetik Sipariş Gönderilmedi Ve Çözüm Yok

Siparişimi yaklaşık 1 hafta önce verdim. WhatsApp hattından yazıyorum zorla cevap alıyorum. Müşteri hizmetlerini arayın deniyor müşteri hizmetlerini arıyorum bugün çıkış sağlandı deniyor ama ne bir SMS ne de kargo bilgisi gelmiyor. Sonra tekrar aradığımda bugün bugün deyip deyim yerindeyse sallıyorlar.

Uraw Kozmetik mavi serum korkunç yan etki ( cinsel İktidarsızlık )

Şubat 17, 2020 Uraw Cosmetics'ten 6 adet blue hair serum aldım. 100 gün kadar kullandım. Herhangi bir yararı olmamakla birlikte 40-45 günlük kullanım sonrası libido his kaybı yaşamaya başladım. ( Cinsel İsteksizlik ) bunu kendilerine belirttiğimde ise üründe böyle bir etki olmadığını dile getirdiler. 28 yaşında bir insanım ve daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım. Her neyse belki psikolojiktir diye kullanmaya devam ettim. Fakat bu sorun gün geçtikte dahada arttı. İyice can sıkıcı bir hale geldi ve 100 gün kullanım sonunda kullanmayı bırakıp iade ettim. iade etmemin üstüne 1 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen aynı sorun devam etmekte. Kendilerine yine bu sorun için mesaj attım AMA cevap yine aynı. Kullanmadan önce birkaç kişi bu sorunun yaşanacağını söylemişti ve ben kulak asmamıştım çünkü o kadar ünlü reklamında oynadı TV'lerde reklamı vardı vs. Hem hiçbir işe yaramayıp hem insanların cinsel hayatlarını bitirecek seviyeye getiren bir ürün satıyorlar ve buna dur diyende

Uraw Kozmetik Yanlış Ürün İlgisizlik ve Gecikme

İlgisizlikleri ile sizi delirtmeleri ayrı. Sipariş sonrası adres değişikliği yapmak istedim. Kimse yardımcı olmadı. Kargo takip numarası istedim. Kesinlikle vermediler. Sonrasında da kendi telefonumdan yaptığım aramalara kimse cevap vermiyorken, arkadaşlarımdan yaptığım aramalara çok hızlı dönüş aldım. Her defasında yalan konuşarak beni oyaladılar. Verdiğim sipariş aynısı gelmedi. 4+1 avantajlı paket siparişi verdim ama bana kalitesiz bir kutuda gecikmeli olarak 4 serum ve bir şampuan geldi. Sitede aldığım ürün ile gelen ürün ve içeriğin alakası yok.

Uraw Kozmetik B5 Forte Şampuan Daha Çok Saç Dökmesi

Ağustos, 2020  4 aydır bu şampuanı kullanmama rağmen hala bir gelişme yok. Hatta öncekine göre daha çok dökülme yaptı. İlk kullanmalarda dökülmeyi açıkça fark ettim. Ama yine de devam ettim. Belki bir süre kullanımda geçer diye ama nafile. Reklamların hiçbir aslı olmadığını anladım. Şimdi saçlarım daha da döküldü.